Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

Ξεσηκώθηκαν οι νησιώτες: Μπλόκο με βράχους και φωτιές ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στην Κω - Φωτορεπορτάζ

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί από χθες στην Κω όπου οι νησιώτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και αντιδρούν δυναμικά ενάντια στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι έχουν κλείσει τον δρόμο προς το στρατόπεδο που προορίζεται για κέντρο λαθρομεταναστών με βράχους και φωτιές...
ενώ αρκετοί μαζεύονταν και στο Λινοπότι.

Οι στρατιώτες δούλευαν όλη τη νύχτα στο σημείο κατασκευής του "hot spot", ενώ στο σημείο που έχουν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι σήμερα, έφτασε νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο που μεταφέρει συνήθως τον Ταξίαρχο.Ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των νησιωτών που προστρέχουν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση της περιοχής τους.Από την άλλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο Mega δήλωσε πως  οι άνθρωποι που αντιδρούν για τα hot spots είναι... μεμονωμένοι και αντιδρούν σε οποιαδήποτε δράση.

Ακόμη ανακοίνωσε ότι το στρατόπεδο στην Κω θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.Οι νησιώτες έχουν ξεσηκωθεί και δεν θα επιτρέψουν να γίνουν οι Έλληνες μειοψηφία στην Πατρίδα μας.

 
 
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών