Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

Οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" απειλούν ζωές αλλά.....όλα επιτρέπονται καθώς είναι...."αντιφασίστες"!


Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές επιτρέπεται να απειλούν ανθρώπινες ζωές...

Απίστευτη αποθράσυνση των επαγγελματιών αντιρατσιστών, οι οποίοι δεν έχουν τον παραμικρό δισταγμό πλέον να απειλούν ανθρώπινες ζωές! Με αφορμή το ξεμπρόστιασμα που τους έκαναν αγρότες στην χθεσινή απεργία, η ΚΕΕΡΦΑ των πακιστανών και των ελληνόφωνων συνεργατών τους, έβγαλε μια ανακοίνωση, με τις γνωστές φαιδρότητες τις οποίες έτσι κι αλλιώς ανακυκλώνουν κάθε φορά.
Σ΄ένα σημείο, όμως, της ανακοίνωσής τους γράφουν το εξής απίστευτο: «Η θέση των νεοναζί δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, των τραμπούκων που επιτέθηκαν στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και τους Αιγύπτιους αλιεργάτες είναι στη φυλακή και όχι μόνο»! Τι σημαίνει αυτό το «και όχι μόνο»; Καμία νέα πηγάδα του Μελιγαλά; Καμία αναβίωση των στημένων λαοδικείων του ΕΛΑΣ; Ή μήπως καμία επανάληψη της άνανδρης δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο;
Όπως και να έχει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι....
το επόμενο στάδιο μετά την φυλακή είναι ο θάνατος σύμφωνα μ΄ αυτούς τους υποτιθέμενους αντισταλινικούς, οι οποίοι όμως χρησιμοποιούν καθαρά σταλινική φρασεολογία. Με ποια ιδιότητα και κυρίως με ποιον τρόπο θα μετατρέψουν τη επιθυμία τους σε πραγματικότητα οι θρασύτατοι αυτοί τύποι; Αλήθεια, αυτή η ανακοίνωση δεν θα προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιου εισαγγελέα; Εδώ έχουμε ουσιαστική προτροπή για δολοφονία, καθώς επαναλαμβάνουμε ότι μετά την φυλακή δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Και μην πει κανείς ότι ομιλούν, για επιβολή θανατικής ποινής με απόφαση δικαστηρίου, γιατί αυτή έχει καταργηθεί προ πολλού στην Ελλάδα. Δεν φτάνει που ενάντια στη ροή της δίκης και το γκρέμισμα σιγά-σιγά της σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι φαιδροί αυτοί τύποι βγάζουν από τώρα αποφάσεις, αλλά ωθούν έμμεσα και στην χρήση άλλων σκληρότερων και τελειωτικών μεθόδων για την παραδειγματική εξόντωση των «φασιστών».
Σταματούμε εδώ, αρνούμενοι να σχολιάσουμε την σταλινική έννοια της συλλογικής ευθύνης που θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάποιοι για το τραγικό και καταδικαστέο από την πρώτη στιγμή περιστατικό του Κερατσινίου. Όσο για το «κράξιμο» που έφαγαν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές από τους Έλληνες Αγρότες κι εδώ δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Στεκόμαστε μόνο στο μίσος και την προτροπή για εξόντωση ανθρώπων, από τύπους οι οποίοι αν και υποτιθέμενοι αντισταλινικοί φαίνεται ότι έχουν μέσα τους έναν περιβόητο εισαγγελέα Βισίνσκυ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών