Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

‘’Τα Νέα’’ και Λοβέρδος σε κοινή στάση εκτροπής: Να μην γίνει η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση!


‘’Τα Νέα’’ και Λοβέρδος σε κοινή στάση εκτροπής: Να μην γίνει η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση!

«Να κάνουμε το παν για να μην καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αξιωματική Αντιπολίτευση»
Στα επιβεβλημένα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους για τον σχηματισμό «οικουμενικής» ή κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ο περιβόητος «μεγάλος συνασπισμός»), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη και εμπόδιο το οποίο μπορεί να χαλάσει τα σχέδια τους. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να μην διστάζουν να βάλουν εμπρός μέχρι και σχέδια συνταγματικής και θεσμικής εκτροπής από την πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά ανέδειξε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη στο Κοινοβούλιο.
Μια ακόμη τέτοια απόδειξη είναι τα.....
όσα υποστηρίζει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που έδωσε στα ''Νέα''. Ιδού η στιχομυθία της ερωτοαπάντησης: «Μπορούν να υπάρξουν «δικλίδες ασφαλείας» ώστε, αν υπάρξει μια κυβέρνηση ευρείας στήριξης, να μην καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή; Προφανώς! Ο Κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές δυνατότητες! Δεν πέφτω όμως στην παγίδα να απαντώ με σαφή τρόπο, σε υποθετικά ερωτήματα, που διακινεί η κυβέρνηση και τα χαλκεία της».
Η συστημική φυλλάδα ονομάζει ως «δικλείδα ασφαλείας» την εκτροπή της λαϊκής θέλησης και την προσπάθεια του συστήματος να εξοβελίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ηθικά και εκλογικά δικαιούται στην περίπτωση που τα δύο πρώτα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) συνεργαστούν σε μια «κυβέρνηση ευρείας στήριξης».
Ο δε Λοβέρδος σιγουράρει απροκάλυπτα αυτή την επί της ουσίας συνταγματική και θεσμική εκτροπή, λέγοντας «Προφανώς! Ο κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές δυνατότητες». Σε αυτού του είδους την «δημοκρατία» πιστεύουν οι δήθεν υπερασπιστές της. Επιχειρώντας συνεχώς να υπερασπίζονται τα στενά συντηρητικά συμφέροντα τόσο των εντολέων τους όσο και των ιδίων, διαστρεβλώνουν σε μόνιμη βάση την Λαϊκή θέληση. Ό,τι και να κάνουν, όμως, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να δυναμώνουν ακόμη περισσότερο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών