Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Ένα Hot Spot ολόκληρη η χώρα: Δείτε εικόνες από Πειραιά και Πλ. Βικτωρίας - Ετοιμάζουν καταυλισμό και στη Μαγνησία!


Ένα Hot Spot ολόκληρη η χώρα: Δείτε εικόνες από Πειραιά και Πλ. Βικτωρίας - Ετοιμάζουν καταυλισμό και στη Μαγνησία!

Γράφαμε μόλις χθες για την τραγική κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στην Ειδομένη, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια, που καθιστά την χώρα μας έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί αυτή την προοπτική για την χώρα μας, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το αντίτιμο που εισέπραξε η κυβέρνηση για να επιτρέψει αυτή την καταστροφή.
Έτσι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες και τα σχέδια της κυβερνήσεως για την δημιουργία ενός Hot Spot στην Μαγνησία και συγκεκριμένα στον...
προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα στον δρόμο προς το Φυτόκο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του magnesianews.gr, την Δευτέρα βρέθηκαν στον Βόλο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι ξεναγήθηκαν από τον ιερέα του ναού για να αξιολογήσουν τις υποδομές.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις στρατηγοί περιηγήθηκαν στο παλιό εργοστάσιο της Βαμβακουργίας, όπου επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις για να δουν κατά πόσο είναι εφικτό να εγκατασταθεί εκεί ένα κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Όμως δεν είναι μόνο η Μαγνησία που θα γίνει το νέο Hot Spot. Καταυλισμοί λαθρομεταναστών έχει γίνει ο Πειραιάς και η Πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο των Αθηνών. Δείτε συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από τις εν λόγω περιοχές. 
Πειραιάς
Πλατεία Βικτωρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών