Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ - Γεμάτο ΟΝΝΕΔίτες το “κοινό” που έκανε ερωτήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή του Χατζηνικολάου!!

Γελάει ο κόσμος με τη χθεσινή στημένη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ν. Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Στον Ενικό».


Από τη μία είχαμε τον δήθεν έγκριτο, αμερόληπτο και μη κατευθυνόμενο δημοσιογράφο Χατζηνικολάου που όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν ξεχνάει να καταφερθεί κατά της Χρυσής Αυγής και από την άλλη είχαμε το νέο σωτήρα του ελληνικού έθνους, τον «νεοφιλελεύθερο» πολιτικό που θα τα βάλει με το σύστημα και την ανέχεια και θα μας βγάλει από την κρίση.

Μέχρις εδώ όλα καλά αλλά αν υπήρξαν έστω και ελάχιστοι αφελείς που πίστεψαν ότι ήρθε η αλλαγή με τον Κούλη και ότι το χθεσινό σόου και οι ερωτήσεις του κοινού ήταν αυθόρμητες και αληθινές, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν.

Ως γνωστόν στη συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει κοινό που κάνει ερωτήσεις στον εκάστοτε καλεσμένο με σκοπό...
τον άμεσο διάλογο και την εξύψωση των δημοκρατικών αισθημάτων των πολιτών. Όμως, οι «νταβατζήδες» έχουν βάλει σκοπό τους να κάνουν τον Κούλη πρωθυπουργό και ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αντέξει, ως γνήσιος νεοδημοκράτης, την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.


 

Έτσι αποφασίστηκε η εκπομπή να γίνει παρωδία, καθότι όλοι οι προσκεκλημένοι που έλαβαν το λόγο ήταν ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα της ΟΝΝΕΔ.



Έτσι ο Μητσοτάκης απάντησε σε στημένες και προετοιμασμένες ερωτήσεις, δίνοντας την εντύπωση του «πανέτοιμου να κυβερνήσει ηγέτη», ενώ αντιστοίχως ο Χατζηνικολάου συνέχισε να παριστάνει τον «δημοκράτη» που «δίνει βήμα στο Λαό».


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Απίστευτη κατάντια και ξεφτίλα. Όχι πως δεν το υποψιαζόμασταν, αλλά τέτοια αλητεία βγάζει μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών