Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: 1.500 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

lathro_mytilhnh
Μπορεί καθημερινώς τα καθεστωτικά ΜΜΕ να μας ενημερώνουν λεπτομερώς για το πόσα «προσφυγάκια» ήρθαν με τα πλοία της γραμμής από τα νησιά, πόσοι είναι στην Ειδομένη, πόσοι είναι στο τάδε ή στο δείνα «Κέντρο Φιλοξενίας», αλλά κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τον ακριβή αριθμό αυτών που μπαίνουν καθημερινώς στη χώρα.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι… μαρτυριάρηδες καθεστωτικοί, που τους ξεφεύγει το μυστικό. Όπως για παράδειγμα ο ψεκασμένος δήμαρχος Μυτιλήνης Γαληνός, ο οποίος ενημέρωσε τον....
σύντροφο Κουτσούμπα που επισκέφθηκε το νησί, πως μόνο στη Λέσβο φτάνουν καθημερινά περίπου 1.500 «πρόσφυγες» που μεταφέρονται αρχικά στο hot spot στη Μόρια, όπου ο συνολικός αριθμός φτάνει τους 3.000 ανθρώπους και έπειτα από μία ή δύο μέρες οι περισσότεροι μεταφέρονται στον Πειραιά με επιβατηγά πλοία και ορισμένοι αεροπορικώς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Βάσει των μέχρι πρότινος επίσημων στατιστικών στοιχείων, το 40-50% των απρόσκλητων… προτιμούσε την Λέσβο. Άρα, εφόσον την… προτιμούν καθημερινά 1.500, είναι το λιγότερο 3.000 ο συνολικός αριθμός των απρόσκλητων που… προτιμά καθημερινώς τα νησιά μας!
Δεν είναι… θαύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών