Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

Πέλλα: Έλληνες αγρότες έσκαψαν και όργωσαν με τρακτέρ το “hot spot”! Ματαιώθηκε η δημιουργία Κέντρου Λαθρομεταναστών

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εύγε στους Έλληνες αγρότες της Πέλλας!

Παρόλο που η ανθελληνική κυβέρνηση μαζί όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" μεθοδεύουν την μετατροπή της Πατρίδας μας σε απέραντο "hot spot", οι Έλληνες αντιστέκονται στην αποδόμηση του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

Χτες το βράδυ κάτοικοι του χωριού Αθυρά του νομού Πέλλας αντέδρασαν δυναμικά στην...
μεθόδευση της κυβέρνησης, αφού όργωσαν και έσκαψαν με τα τρακτέρ τους και άλλα μηχανήματα την έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία προορίζεται να φιλοξενήσει 3.000 λαθρομετανάστες.



Σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του ελληνικού στρατού που έφτασε στο σημείο για να κάνει αυτοψία του χώρου, προκειμένου να στηθούν σκηνές, διαπίστωσε πως ο χώρος είναι σκαμμένος και ακατάλληλος για να φιλοξενηθούν οι λαθρομετανάστες.
Έτσι, ματαιώθηκε η δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή. Να σημειωθεί πως αρχικά είχε επιλεχτεί η έκταση του στρατοπέδου Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, αλλά μετά την δυναμική αντίδραση των κατοίκων, η δημιουργία του "hot spot" ματαιώθηκε.



Λίγο πριν το όργωμα οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον το δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, ο οποίος μετέβη στο χωριό για να ενημερώσει τους κατοίκους για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει εκεί το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών