Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ‘Η ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ, ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ;

syriza11__article____article

Επειδή η ανικανότητα και η ανευθυνότητα, έχουν και αυτές ένα όριο, σε περίπτωση που υπάρξει υπέρβαση, μιλάμε πλέον για δόλο και σκοπιμότητα. Οι δοσίλογος και ανθέλληνας «ένοικος»του Μαξίμου, εδώ και πολύ καιρό ύφαινε το σχέδιο του πολιτισμικού και φυλετικού αφανισμού του Ελληνισμού.
Από το καλοκαίρι επί της υπουργίας της απερίγραπτης και αχαρακτήριστης Χριστοδουλοπούλου, τα σύνορα της Χώρας άνοιξαν διάπλατα, κανένας περιορισμός ή έλεγχος των ροών των λαθρομεταναστών δεν υπήρχε και σύσσωμη η κυβέρνηση, έκλεινε παιχνιδιάρικα το ματάκι στον Ερντογάν, ο οποίος εφάρμοζε το.....
σχέδιο της απόλυτη καταστροφής της Ελλάδας, όχι δια των όπλων, αλλά μέσω του ολοκληρωτικού κατακερματισμού της ήδη καχεκτικής ελληνικής οικονομίας, με τη συσσώρευση χιλιάδων τριτοκοσμικών εισβολέων στο έδαφος της Πατρίδας μας.
Θεωρούμε ότι ο Τούρκος θα ένιωσε μια απίστευτα ευχάριστη έκπληξη, βλέποντας ότι η γείτονα Χώρα , όχι μόνο δεν πρόβαλε καμία ένσταση  στην αθρόα λαθρομετανάστευση, όχι μόνο ολιγώρησε να αντιδράσει και να καταγγείλει διεθνώς τον ρόλο και τις σκοπιμότητες της Τουρκίας, ζητώντας να ληφθούν αυστηρά μέτρα εις βάρος της Χώρας που έφτυνε κατά πρόσωπο την Ευρώπη θησαυρίζοντας συγχρόνως από το δράμα χιλιάδων ανθρώπων, αλλά και επικροτούσε απόλυτα την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, προβάλλοντας ανούσια και θεατρικά σπαραξικάρδια επιχειρήματα.
Και φυσικά η συνεχιζόμενη ανικανότητα και ανευθυνότητα σε συνδυασμό με την σκοπιμότητα ολοκληρωτικής καταστροφής της Χώρας, συνεχίστηκε και με τον νέο κυβερνητικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ που προέκυψε κατόπιν των εκλογών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μετά την 13η Νοεμβρίου, ημέρα αίματος για το Παρίσι και τη βάρβαρη και απολίτιστη συμπεριφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών εις βάρος δυτικών γυναικών σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, πολλά κράτη να δυσανασχετήσουν και να αντιδράσουν εναντίον της Ελλάδας που αποτελούσε το «ξέφραγο αμπέλι» όσον αφορά την εισβολή επί του ευρωπαϊκού εδάφους δεκάδων χιλιάδων επικίνδυνων για τον δυτικό πολιτισμό ατόμων.  
Εμπρός στους κώδωνες κινδύνου που οι ευρωπαίοι ηγέτες έκρουαν στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας του να υπάρξει έλεγχος και περιορισμός των λαθρομεταναστευτικών ροών, εκείνος απαντούσε ως συνήθως με έωλα και κενά περιεχομένου επιχειρήματα, προβάλλοντας τις παιδαριώδεις διεθνιστικές  απόψεις του απέναντι σε ένα καυτό και κολοσσιαίο πρόβλημα που είχε να κάνει με την ευρωπαϊκή οικονομία, την προστασία του δυτικού πολιτισμού και την ασφαλή καθημερινότητα των λαών.
Και φυσικά οι ευρωπαίοι δεν είχαν σε καμία περίπτωση την πρόθεση να συγκρουστούν με τον Ερντογάν, βλέποντας την απροθυμία του Τσίπρα να συζητήσει κατ αρχάς σοβαρά μαζί τους εγκαταλείποντας τις συνήθεις αερολογίες του  και κατόπιν να αναλάβει δράση προκειμένου να αναχαιτίσει τα κύματα των τριτοκοσμικών εισβολέων από τα τουρκικά παράλια.
Τι τους έμενε λοιπόν να κάνουν εμπρός στην φαυλότητα, στην ανεπάρκεια και στην ανευθυνότητα διαχείρισης ενός τόσο σοβαρού προβλήματος, από την ελληνική κυβέρνηση; Να αφήσουν τη Χώρα στη μοίρα της, μάλλον στην κακομοιριά της και να την αποπέμψουν ως τον πιο αδύναμο κρίκο.
Χιλιάδες λοιπόν λαθρομετανάστες εγκλωβισμένοι πλέον στην Χώρα μας. Συγκεκριμένα, , όπως δείχνουν οι εικόνες στην Ειδομένη συνωστίζονται  11.000 άτομα δίχως τρόφιμα και στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής. Το λιμάνι του Πειραιά έχει μετατραπεί σε καταυλισμό που φιλοξενεί περί τους 3.000 ανθρώπους, ενώ εικόνες ντροπής δίνει καθημερινά η πλατεία Βικτωρίας από όπου διέρχεται άγνωστος αριθμός λαθρομεταναστών. Οι εγκαταστάσεις στο Ελληνικό (περί τους 4.500), στο Σχιστό (περί τους 1.500) και στον Ελαιώνα έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητές τους, όπως και στα Διαβατά όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 2.000 . Στον Χέρσο είναι περί τους 2.600, στη Νέα Καβάλα 2.300, ενώ σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν όσοι περιφέρονται στη χώρα από τον Πειραιά και την πλ. Βικτωρίας στην Αθήνα ως τις εθνικές οδούς με κατεύθυνση την Ειδομένη. Μετά την κυβερνητική απόφαση να περιοριστεί η ροή προς την Ειδομένη έχουν αρχίσει και επιβαρύνονται και τα νησιά και κυρίως η Λέσβος όπου πλέον σταθμεύουν περί τους 4.000-5.000. Και όλα αυτά φυσικά κάτω από τη συνεχιζόμενη αμείωτη καθημερινή λαθρομεταναστευτική ροή από τα τουρκικά παράλια.
Θεωρείτε λοιπόν ότι  αυτές οι χιλιάδες λαθρομεταναστών με ελλιπή σίτιση, με αδυναμία στέγασης, χωρίς κανόνες υγιεινής και με την κοινωνική κουλτούρα που κουβαλούν μαζί τους, θα αργήσουν ή θα διστάσουν  να επιδοθούν σε πλιάτσικο και αρπαγές;; Θα φοβηθούν να στραφούν εναντίον των τοπικών κοινωνιών με τις οποίες γειτνιάζουν; Και φυσικά δεν αναφέρουμε καθόλου την προοπτική ανάμεσα τους να βρίσκονται φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι κάτω από το καθεστώς των στερήσεων και της κακής διαβίωσης να τους φανατίσουν και να τους εξαπολύσουν.
Για να συνειδητοποιήσετε σε ποιο τραγικό και επικίνδυνο επίπεδο βρίσκεται η όλη κατάσταση λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας, ο Κουρουμπλής ζήτησε από τους τραπεζικούς, να παραχωρήσουν τις κατασκηνώσεις στις οποίες παραθερίζουν τα παιδιά τους, προκειμένου να στεγαστούν λαθρομετανάστες. Ίσως το επόμενο μέτρο που θα πάρει η κυβέρνηση, είναι να υποχρεώσει την κάθε ελληνική οικογένεια να πάρει στο σπίτι της κάποιο αριθμό λαθρομεταναστών.
Και εδώ γεννάται το ερώτημα.
Πιστεύετε, ότι όλα αυτά συνέβησαν τυχαία;;;
Πιστεύετε ότι ο Τσίπρας είναι τόσο ηλίθιος, τόσο αφελής και τόσο εκτός τόπου και χρόνου; Πιστεύετε ότι ο Εθνικός και Φυλετικός μας αφανισμός, είναι προϊόν μόνο της ανευθυνότητας και της ολιγωρίας μιας άθλιας κυβέρνησης; Και εδώ δεν ομιλούμε για τον φαιδρό και κωμικό συρφετό των κυβερνητικών στελεχών, τύπου Μουζάλα, Κοτζιά και Φίλη, ομιλούμε για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Κατά την προσωπική μας άποψη κρίνοντας βάσει των «ταξιδιωτικών περιπλανήσεων» του από το 2013, σε διάφορα μέρη του πλανήτη όπως τις ΗΠΑ, το Κόμο και άλλα κέντρα του Διεθνούς Κεφαλαίου, μέρη εντελώς αταίριαστα για έναν αριστερό ηγέτη, επίσης από το γρήγορο ξεκαθάρισμα των εσωκομματικών του αντιπάλων και από την περιφρόνηση της ετυμηγορίας του ελληνικού Λαού κατόπιν του δημοψηφίσματος, ο Αλέξης Τσίπρας εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία υλοποίησης ενός μακροχρόνιου σχεδίου, αποτελεί τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό που τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση λόγω του φίλαρχου και τυχοδιωκτικού χαρακτήρα του, καθώς και της παντελούς απουσίας ηθικών αξιών και ιδανικών και εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα και τις ιδεολογικές θέσεις, ισχυρών κύκλων, που εδώ και δεκαετίες αποζητούν τον απόλυτο φυλετικό και πολιτισμικό αφανισμό του ελληνισμού και την εγκαθίδρυση στον ελλαδικό χώρο, μιας νέας μορφής εξουσίας, μιας νέας τάξης πραγμάτων.
Τα παραπάνω αποτελούν για εμάς την αλήθεια, την οποία δυστυχώς στην παρούσα χρονική στιγμή, δεν μπορούμε να αποδείξουμε. Είμαστε όμως απόλυτα βέβαιοι, ότι κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε, διότι όπως λέει και το Ταό, η αλήθεια δεν κρύβεται, αλλά μπαίνει σαν την σκόνη από τις χαραμάδες και όταν ακούς στο δάσος το τσεκούρι του ξυλοκόπου δεν μπορείς να δεις το δένδρο που πέφτει, αλλά πέφτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών