Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

Τσίπρας προς υπουργούς: Ή θα κερδίσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

Τις βασικές κατευθύνσεις της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης των συριζοψεκασμένων, έδωσε ο πρώην κνίτης και νυν πρωθυπουργός Τσίπρας στην συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου.

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, το μόνο θέμα που συζητήθηκε ήταν το λεγόμενο «προσφυγικό», σε όλες τις πτυχές του. Βασική μέριμνα της συγκυβέρνησης, είναι να μην έχει εναντίον της τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες θα μεταφερθούν τα «προσφυγάκια» και «να διατηρηθεί η διάθεση συμπαράστασης της ελληνικής κοινωνίας στους πρόσφυγες» – πάνω σ’ αυτό το θέμα βλέπουμε όλοι την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ –ακόμα και τα εχθρικά προς την συγκυβέρνηση- γιατί αυτή είναι η γραμμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που υπηρετούν πιστά, αλλά και γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή ! 

Δεν το λέμε εμείς, το ομολόγησε ευθέως και ο Τσίπρας, λέγοντας προς τους υπουργούς του –σύμφωνα με «διαρροή» προς τα ΜΜΕ:...
«Ή θα κερδίσει ο ανθρωπισμός ή η ακροδεξιά».

Πράγματι! Σ’ αυτή τη μάχη, ή θα κερδίσει ο «ανθρωπισμός» των… ανθρωποφάγων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και θα χάσουν η Ελλάδα και οι Έλληνες ή θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή και μαζί η Ελλάδα και ο λαός της. Ο καθένας, λοιπόν, να διαλέξει εγκαίρως «στρατόπεδο»! Ή με τους εθνικιστές ή με τους ανθρωποφάγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών