Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

Εξώδικα στέλνουν στον Λεβέντη οι πολιτευτές του επειδή τους κορόιδεψε με το εξάμηνο!

Επί χρόνια καλλιεργούσε το προφίλ του αντισυμβατικού, αντισυστημικού «μοναχικού καβαλάρη» της πολιτικής ζωής του Τόπου. Ο «θρυλικός» καφές που συνόδευε τις πρώτες τηλεοπτικές του εμφανίσεις έδωσε στο κόμμα του το προσωνύμιο «Ένωση Φραπέδων». Μετά από δεκαετίες χλευασμού, εξευτελισμού, (αυτο)γελοιοποίησης και προξένησης άφθονου χαβαλέ, ο ένας και μοναδικός «Κύριος Πρόεδρος» στις καρδιές των Ελλήνων, έκανε το όνειρο της ζωής του πραγματικότητα και μπήκε στην Βουλή.

Και ξαφνικά, είδαμε «πράγματα και θαύματα». Εκεί που έβριζε τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ, οι οποίοι υποτίθεται ότι «τον έτρεμαν» και γι αυτό  του «φίμωναν την φωνή», εν ριπή οφθαλμού έγινε...
μόνιμος κάτοικος καλεσμένος στις εκπομπές των «διαπλεκόμενων» (και μάλιστα σε βαθμό «αρμένικης βίζιτας»), με τον ίδιο να είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής της παραμονής των τηλεοπτικών συχνοτήτων όπως έχουν. Τώρα, ο «φραπεδόμαγκας του μεσονυχτίου», ο ανυπέρβλητος Βασίλης Λεβέντης, δίνει μια άλλη πτυχή της… παροιμιώδους συνέπειας που τον διέπει στις προεκλογικές του υποσχέσεις.

Να τι γράφει επί του θέματος η εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Ασυνεπής συνελήφθη και εντός του κόμματός του ο Βασίλης Λεβέντης, προκαλώντας στην Ένωση Κεντρώων ανταρσία, για την οποία έχει γράψει εδώ και μέρες η “Δημοκρατία”. Ενώ προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα αλλάζει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες, τώρα δηλώνει ότι δε πρόκειται να το κάνει, κατηγορώντας, μάλιστα, τα στελέχη, που έχουν ξεσηκωθεί και απειλούν με εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές. “Δεν πρόκειται να αλλάξω τους βουλευτές” δήλωσε χθες ο Βασίλης Λεβέντης, απειλώντας μέσω τηλεοπτικής εκπομπής τα στελέχη του με διαγραφές. “Οι κύριοι είναι αρπακτικά, ελπίζω να ηρεμήσουν γιατί θα τεθούν εκτός κόμματος. Αν θέλουν βουλευτιλίκια χωρίς αγώνες, η Ένωση Κεντρώων δεν προσφέρεται” είπε.

Κι αυτό τη στιγμή που παραδέχτηκε ότι ο ίδιος ήταν αυτός που δεσμεύτηκε πως θα αλλάζει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες. “Πράγματι είχαμε δώσει αυτήν την υπόσχεση και το είχαμε κάνει γιατί αγαπούσαμε το ίδιο όλους τους υποψηφίους” πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι οι εννέα βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων έχουν μάθει το κοινοβουλευτικό έργο. Η αθέτηση υποσχέσεων προς τα στελέχη του αποδεικνύει και το πολιτικό βέρτιγκο στο οποίο έχει περιέλθει ο κ. Λεβέντης, πέραν της γραφικότητας των “προβλέψεών” του. Χθες, μάλιστα, σε άλλη μια τηλεοπτική συνέντευξή του έκανε ακόμη μία… αποκάλυψη: Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές του με εκλογές την Κυριακή του Θωμά για να ψηφίσουν το Ασφαλιστικό».

Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει; «Παρτάκιας», παραμυθάς, μεγαλομανής, «ψώνιο» και «νούμερο» ολκής, «γλείφει» εκεί που προηγουμένως «έφτυνε», ασυνεπής και… μέντιουμ της συμφοράς. Μία στις δέκα προβλέψεις του αποδεικνύονται σωστές, για την οποία μια, όμως, έχει την απαίτηση να τον θεωρούν ως «προφήτη». Και όμως αυτή η αντιαισθητική μουτσούνα, με τον ακατάληπτο και ασυνάρτητο λόγο, έχει συνεχώς βήμα για να προβάλλει την αστείρευτη φαιδρότητά του. Ίσως γιατί στην περίπτωσή του οι φαιδροί δεν είναι μόνο ακίνδυνοι αλλά και χρήσιμοι ενίοτε…

Διαβάστε επίσης: Ο φραπεδόμαγκας του μεσονυχτίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών