Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ… ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

SYRIZA_VS_SYRIZA

Το ίδιο κακόγουστο έργο που έχει παιχτεί πολλές φορές επί «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά» (και ψεκασμένων συνοδοιπόρων της – να μην τους ξεχνάμε ποτέ αυτούς τους φασουλήδες της Μέρκελ!), συνεχίζεται με νέες… εκδοχές: ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ – όπως λέμε… «Κράμερ εναντίον Κράμερ».
Έτσι, το… ξακουστό τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του οποίου είναι ο διαβόητος Πάνος Λάμπρου, χρησιμοποιώντας την… αυθεντική φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ προ Ιανουαρίου 2015, τα βάζει με την κυβέρνησή του, για τις επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην Τουρκία! 
Μάλιστα, διοργανώνει και δημόσια εκδήλωση-συζήτηση σήμερα στην οποία θα μιλήσουν οι...
κάτωθι… σούπερ «αλληλέγγυοι»: Δημήτρης Βίτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Συντονιστής του κυβερνητικού έργου για το Προσφυγικό, Καλλιόπη Στεφανάκη, Εκπρόσωπο Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Γιώργος Κοσμόπουλος, Εκπρόσωπος ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και Πάνος Λάμπρου, Μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνο για τα Δικαιώματα.
Περί τίνος πρόκειται; Για κάτι λίγες επαναπροωθήσεις Μαροκινών, Αλγερινών και Τυνήσιων – τις οποίες αναγκάζονται να κάνουν οι «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, γιατί οι «ειδικοί» στην εγκληματικότητα τους σφύριξαν ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες λαθρομεταναστών είναι –στην πλειοψηφία τους- άσσοι στο κλέψιμο και στο μαχαίρωμα… Κι αν μαζευτούν πολλοί, θα αυξηθεί ραγδαία η εγκληματικότητα και θα τιναχτεί στον αέρα το «κύμα αλληλεγγύης» που στήνουν –ομολογουμένως, με τόσο κόπο!- συγκυβέρνηση, καθεστωτικά κόμματα, ΜΜΕ και ΜΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών