Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

Η ΜΑΖΙΚΗ «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ

lathro__synora

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές έχουν επιστρέψει στη… βάση τους όλα τα «προσφυγάκια» που κατάφεραν να μπουν στα Σκόπια, δια της… τεθλασμένης. Το σίγουρο είναι ότι, όπως πήγαν έτσι και θα’ ρθουν πίσω…
Ακούμε, λοιπόν, για τον «προβληματισμό της κυβέρνησης για το φυλλάδιο που μοιράστηκε στα «προσφυγάκια», για «έκτακτη σύσκεψη» στο Μέγαρο Μαξίμου και άλλες ιστορίες παραπλάνησης της κοινής γνώμης.
Η αλήθεια είναι ότι....
το επίμαχο φυλλάδιο το μοίρασαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης, που εμφανίζονται ως «εθελοντές» ενώ είναι μισθοφόροι!
Και βέβαια, η συγκυβέρνηση γνώριζε πολύ καλά ότι όσοι κι αν περάσουν, τα Σκόπια θα μας τους στείλουν πίσω «πακέτο».
Προς τι, λοιπόν, όλα αυτά τα… μασκαραλίκια; Προς επηρεασμό της ελληνικής κοινής γνώμης, για να θεωρήσει αναπόφευκτη την μόνιμη παραμονή αυτών των ανθρώπων στην Ελλάδα, εφόσον τα δοκίμασαν όλα –ακόμα και τη μαζική «απόδραση»  αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα, άρα δεν έχουν –τάχα!- άλλη εναλλακτική λύση από την εγκατάσταση στην Ελλάδα! Κι όταν θεωρούμε κάτι τετελεσμένο γεγονός, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φωνάξουμε και να διαμαρτυρηθούμε για τα hot spots που υπάρχουν και γι’ αυτά που θα ξεφυτρώσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλες τις περιοχές της χώρας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών