Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

MEGA ΤΕΛΟΣ; ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

mega

Μετά από μία ακόμη άκαρπη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη, ο κύβος για το Mega θα ριφθεί οριστικά τη Δευτέρα, βάζοντας κατά πάσα πιθανότητα τέλος στην 26χρονη πορεία ενός τηλεοπτικού σταθμού, η ιστορία του οποίου είναι βουτηγμένη σε σκάνδαλα, διαπλοκή, λασπολογίες και πρόθυμη καθεστωτική προπαγάνδα.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία, το κανάλι θα περιέλθει στον έλεγχο της διαχειρίστριας τράπεζας, η οποία θα αναλάβει και το management, ορίζοντας νέο Δ.Σ. Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη μέρα για το τσοντοκάναλο του Μπόμπολα θα είναι διαφορετική.
Ως Έλληνες Εθνικιστές, δεν μπορούμε παρά να.....
είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτήν την εξέλιξη, καθώς ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός-χαβούζα, πρωταγωνίστησε στην κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής. Η κατασκευή ψεύτικων ειδήσεων και η πλύση εγκεφάλου ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Δημοσιογράφοι-λακέδες, τρόφιμοι στοών και συναγωγών, έμμισθοι σπιούνοι κυβερνητικών και ξένων υπηρεσιών, έκαναν καθημερινή πασαρέλα στους διαδρόμους και τα τηλεοπτικά πλατό του Mega, μεταφέροντας τη δυσωδία και την σαπίλα τους στις οθόνες των τηλεοράσεων μας.
To Mega είναι ένα κανάλι που είναι συνώνυμο της διαπλοκής και των σκανδάλων. Ένα κανάλι που εξυπηρέτησε τις σκοτεινές οικονομικές δραστηριότητες του Μπόμπολα και των υπόλοιπων νταβατζήδων της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας. Ένα κανάλι που στήριξε όλα τα μνημόνια, κάνοντας επαίσχυντη προπαγάνδα υπέρ της Μέρκελ και των υπόλοιπων τοκογλύφων. Η λάσπη και οι συκοφαντίες ήταν το κυρίως μενού που προσέφερε στους αποχαυνωμένους τηλεθεατές του. Άτομα σαν τη Τρέμη και τον Πρετεντέρη, βρόμισαν με την παρουσία τους την καθημερινότητα μας, παριστάνοντας τον πρόθυμο κολαούζο της εκάστοτε κυβέρνησης. Ας πάρουν, λοιπόν, τα τουρκο-σήριαλ τους και ας πάνε στον αγύριστο.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών