Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

Κραυγή αγωνίας Βέλγου υπουργού: Σε λίγο καιρό στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Χριστιανούς!


Κραυγή αγωνίας Βέλγου υπουργού: Σε λίγο καιρό στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Χριστιανούς!

Μια εικόνα από ένα καθόλου μακρινό μέλλον περιγράφεται από τον Κ. Γκινς, τον υπουργό Δικαιοσύνης του Βελγίου, ο οποίος μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ότι σε λίγο χρονικό διάστημα, ο αριθμός των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα ξεπεράσει τους Χριστιανούς.
«Η Ήπειρος δεν το καταλαβαίνει τώρα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε χθες ο Βέλγος πολιτικός, υπογραμμίζοντας ότι λαμβάνει χώρα μια μεγάλη αλλαγή όσον αφορά στον πληθυσμό της Ε.Ε. αφού, όπως εξήγησε, «πολύ σύντομα στην Ευρώπη θα έχουμε πιο πολλούς Μουσουλμάνους απ΄ότι Χριστιανούς και αυτό κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι...
οι Χριστιανοί είναι λιγότερο ενεργοί σήμερα».
Ο Γκινς είναι «τυχερός» που ζει στο Βέλγιο υπό την έννοια ότι μπορεί να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις.
Αν ζούσε στην Ελλάδα και προέβαινε σε τέτοια λεγόμενα, θα βρισκόταν αυτομάτως «στην πυρά» της επιβληθείσας «πολιτικής ορθότητας» από τους διάφορους σύγχρονους Ιεροεξεταστές τύπου Παπαϊωάννου, οι οποίοι θεωρούν ως επίδειξη μισαλλοδοξίας και μνησικακίας το να επισημαίνει κάποιος τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ελλάδας.
Ως εκ τούτου, αυτό αποτελεί «τελεστικό λόγο» και πρέπει να ποινικοποιηθεί. Όμως, παρά την επιχείρηση φίμωσης και τρομοκράτησης της ελεύθερης έκφρασης από τους διάφορους επίδοξους μιμητές του σταλινικού ολοκληρωτισμού, ολοένα και περισσότεροι πολίτες θα βλέπουν ξεκάθαρα ότι ο κίνδυνος ισλαμοποίησης της Ευρώπης αποτελεί ένα υπαρκτό ζήτημα και όχι «ρητορική μίσους».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών