Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής ξεμπροστιάζει τα αριστερά ανδρείκελα: Φτώχεια, ύφεση και ανεργία και με το νέο διπλό Μνημόνιο


Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής ξεμπροστιάζει τα αριστερά ανδρείκελα: Φτώχεια, ύφεση και ανεργία και με το νέο διπλό Μνημόνιο

Την σκληρή Μνημονιακή αλήθεια αποκαλύπτει η τριμηνιαία έκθεση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, η οποία γκρεμίζει την κυβερνητική προπαγάνδα περί ανάπτυξης και... εκτόξευσης της οικονομίας.
Γίνεται ειδική μνεία στα επικοινωνιακά παιχνίδια των κυβερνώντων, καθώς οι συντάκτες της νέας τριμηνιαίας έκθεσης Ιανουάριος - Μάρτιος 2016 αφιερώνουν ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο «το κόστος της καθυστέρησης» στο οποίο αναφέρουν ότι η κυβέρνηση «υποτίμησε» το δημοσιονομικό κόστος της παρατεταμένης διαπραγμάτευσης έναντι του «πολιτικού οφέλους».
«Η κατάληξη ήταν νέα φορολογικά μέτρα που όμως είναι αμφίβολο αν θα αποδώσουν. Η δρομολογημένη νέα συμφωνία με τους θεσμούς προβλέπει νέα φορολογικά μέτρα 5,4 δισ. ευρώ και 3,6 δισ. ευρώ μέτρα υπό αίρεση όπως συζητείται αυτήν τη στιγμή, τα οποία θα....
ασκήσουν πιέσεις στις αναπτυξιακές προοπτικές» σημειώνουν χαρακτηριστικά.
Εκτός αυτού, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου περί ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών που -αν χρειαστεί να γίνει- είναι πιθανόν να συνοδευτεί με κούρεμα καταθέσεων. «Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τείνει να εξουδετερωθεί από την εκκρεμότητα των μη εξυπηρετούμενων δανείων» υπογραμμίζεται στην έκθεση για να προστεθεί: «Συχνά υποτιμάται ότι το τραπεζικό σύστημα υποφέρει από τη χαμηλή ποιότητα των δανείων του («κόκκινα δάνεια») παρά την ανακεφαλαιοποίηση που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο».
Ακόμη υποστηρίζουν πως ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους δεν μπορεί να υπάρξει, ενώ σημειώνεται ότι ο αριθμός των ανέργων έχει εκτοξευτεί σε 1.174.000!
Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως τα εθνοκτόνα Μνημόνια που πρωτίστως εκχωρούν εθνική κυριαρχία είναι η καταστροφή της Ελλάδος και πρέπει να καταργηθούν άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών