Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΕΟ ΣΚΗΝΙΚΟ (ΔΗΘΕΝ) «ΚΡΙΣΗΣ»… ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!

tusk-tsipras-650-800x547

Γράφει ο Αντίοχος

Παρ’ ότι η τριτομνημονιακή (και προσεχώς τεταρτομνημονιακή…) συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είχε τη δυνατότητα να περάσει το 4ο Μνημόνιο («Μόνιμο μηχανισμό αυτόματης διόρθωσης των δημοσιονομικών μεγεθών», όπως θα το βαφτίσουν…) μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα (για ευνόητους λόγους), το άφησε για αργότερα.
Έτσι, τη μία μαθαίνουμε ότι υπάρχει «σχεδόν λευκός καπνός» και την άλλη ότι η συμφωνία χάλασε και φτου κι απ’ την αρχή, ενώ –εν τω μεταξύ- κυκλοφορούν ειδήσεις πανομοιότυπες με αυτές του περσινού καλοκαιριού, ότι γίνεται συγκέντρωση των αποθεματικών, ότι οι μισθοί και οι συντάξεις σχεδόν θα… καταργηθούν, ότι υπάρχει… αναβρασμός στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η συνιστώσα των 53 μπορεί να αντιταχθεί στο νέο Μνημόνιο, ότι μπορεί να γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα και ως επιστέγασμα όλων αυτών, ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι τον Ιούνιο, πτωχεύουμε!
Χθες αργά το βράδυ, μάθαμε ότι...
ο mister Tsipras θα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και θα του ζητήσει να συγκληθεί Σύνοδος Κορυφής, για να διασφαλιστεί η τήρηση της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου για την Ελλάδα.
Είναι προφανές, ότι οι στημένοι στα… τέσσερα στήνουν νέο σκηνικό «κρίσης»!
Τα ίδια Παντελάκη μου… Η δήθεν «σκληρή διαπραγμάτευση» έχει γίνει εμμονή των συριζοψεκασμένων, που για δεύτερη φορά χρησιμοποιούν τα ίδια παραμύθια για να εμφανιστούν ως… ηρωικώς μαχόμενοι υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, που αναγκάστηκαν στο τέλος να υποχωρήσουν γιατί «δεν υπήρχε άλλος δρόμος».     
Η πραγματικότητα είναι η εξής: η δήθεν «συμφωνία» (που δεν είναι συμφωνία δύο πλευρών, αλλά οι εντολές της μιας πλευράς προς την άλλη…) έχει επιτευχθεί προ πολλού. Το νέο αριστερό Μνημόνιο θα είναι κάπως «καλύτερο» σε σχέση με τις καταστροφολογίες που διαδίδονται εντέχνως (για να… ανακουφιστεί ο κόσμος, αφού αποφύγαμε τα… χειρότερα), θα ψηφιστεί ομοφώνως από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της καμμεναρίας –ακόμα κι αν υπάρξουν τίποτα εκπλήξεις, υπάρχει «Plan B», να υπερψηφιστεί από τους βουλευτές του Ποταμιού ή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και να υπάρξει εν συνεχεία ανάλογη διεύρυνση της συγκυβέρνησης-  κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Το ζόρι θα είναι στην εφαρμογή του 4ου Μνημονίου και ειδικά από το φθινόπωρο και πέρα… Τότε, όλα παίζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών