Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016

Ενοχλούνται οι ανθέλληνες για την πολιτική της Χρυσής Αυγής στο θέμα των Ελλήνων Πομάκων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός μιλώντας στη βουλή αποκάλυψε τους ανθέλληνες του τουρκικού προξενείου και τους εγχώριους λακέδες τους, οι οποίοι κυβερνάνε την χώρα.

Εμπρός στην καταιγιστική ομιλία του Λαγού ο υπουργός αναγκάστηκε να καταγγείλλει τους συναδέλφους του στον Σύριζα και να υποχωρήσει έναντι της γνωστής ανθελληνικής θέσεως του κυβερνώντος κόμματος. Στη δευτερολογία του ο Λαγός είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει τον εκτουρκισμό των Ελλήνων Πομάκων και δήλωσε...
ότι η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό τους, όπως στέκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων.


Η θέση της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα, όπως εκφράστηκε από την παραπάνω ομιλία αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους απανταχού ανθέλληνες, αφού πρώτος μέσω των κοινωνικών δικτύων έσπευσε να την καταδικάσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παναγιώτης Δημητράς.



Το πόσο υποκριτική και ανθελληνική είναι η στάση  του Δημητρά φαίνεται από το γεγονός ότι διαφήμιζε την ερώτηση τουρκόφρονος βουλευτού του κόμματος «Ποτάμι» για να διδάσκονται τα Πομακόπουλα την τουρκική γλώσσα, αλλά κλείνει τα αυτιά του στο αίτημα των Πομάκων να λαμβάνουν ενημέρωση στα πομάκικα.

Συνεπώς, καθίσταται σαφές ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας των Ελλήνων Πομάκων, αλλά μονάχα η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Τουρκίας και της επεκτατικής πολιτικής της. Δεν είναι δηλαδή ένας «υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά ένας πράκτορας εναντίον της Ελλάδος.

Θυμίζουμε ότι παρόμοια αντίδραση υπήρξε και από τον πασόκο υπουργό εσωτερικών σε ερώτηση του Συναγωνιστή, Γιώργου Γερμενή.

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτησή της η ιστοσελίδα tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών