Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016

ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΨΥΧΑΡΗ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!

Νέα εικόνα
Γράφει ο Αντίοχος

Ανάμεσα στα αφιερώματα των ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου για την επέτειο της 21ης Απριλίου, αναμφιβόλως ξεχώρισε άρθρο του Βήματος, υπό τον τίτλο «Οι νοσταλγοί της προδοσίας», στο οποίο, αφού ο… δημοκράτης υπογράφων υβρίζει και λοιδορεί τους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, καταλήγει στην Χρυσή Αυγή: «Αν όμως αυτά τα δύο ερωτήματα αφορούν πλέον στην Ιστορία, υπάρχει κι ένα που αφορά στο σήμερα – κι αυτό ίσως να είναι από μόνο του γεγονός ακόμα πιο τραγικό: πώς γίνεται οι...
νοσταλγοί των προδοτών και της προδοσίας να βρίσκονται, μετά από όλα αυτά, στο προσκήνιο και να διαδραματίζουν πολιτικό ρόλο…».
apsyx
Τελικά, οι… δημοκράταροι είναι θρασύτατοι! Διότι, η φυλλάδα στην οποία γράφτηκαν τα παραπάνω (Το Βήμα) και η… δίδυμη αδελφή της (Τα Νέα), υμνολογούσαν επί 7 συναπτά έτη την 21η Απριλίου! Επιπροσθέτως, ο πρώην κομμουνιστής Ψυχάρης έγινε κουμπάρος του υπουργού Τύπου της 21ης Απριλίου, Βύρωνα Σταματόπουλου, ο οποίος βάφτισε τον μεγαλύτερο από τους δύο γιούς που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, τον Παναγιώτη, και συνεργάστηκε με το καθεστώς. Μάλιστα, ήταν τόσο «έμπιστος», που τον έπαιρναν οι υπουργοί της 21ης Απριλίου και στα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Στην φωτογραφία που σας παραθέτουμε, καμαρώνει πίσω από τον Μακαρέζο, στο ταξίδι του τελευταίου στην Κίνα. Θαυμάστε τον τύπο που μας παραδίδει και μαθήματα… δημοκρατίας!

1 σχόλιο:

  1. O Ψυχάρης από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από την οικογένεια Λουλέ, μεγαλοτσιφλικάδες του Τυρνάβου. Ο θείος του Κώστας Λουλές από τα σημαντικότερα στελέχη του ΚΚΕ, μέλος του Π.Γ του προδοτικού ΚΚΕ. Αυτός τον βάπτισε το θέρος του 1945, όταν ο υποψήφιος νονός του Νίκος Ζαχαριάδης έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο μυστήριο.
    Εξαδέλφη του, η Νίτσα Λουλέ-Θεοδωράκη,κόρη του Κώστα Λουλέ και νύφη του γνωστού μουσουργού, υποψήφια βουλευτής του Συνασπισμού το 1996 και δημοτική σύμβουλος Αθηνών με την Ντόρα Μπακογιάννη το 2002!
    Ο Ψυχάρης με τι χρήματα αγόρασε τα 26 στρέμματα στην Αργολίδα, στην γνωστή παραλία των πλουσίων,κτίζοντας υπερπολυτελή έπαυλη 2,5 στρεμμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών