Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016

ΟΙ… ΑΣΤΥΝΟΜΟΠΑΤΕΡΕΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

astynomikoi
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ (συνδικαλιστικού των αστυνομικών) έγινε τις προηγούμενες μέρες. Κι αν νομίζετε πως το αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο τρόπος αντίδρασης των αστυνομικών στην επερχόμενη αντιλαϊκή λαίλαπα –που θα σαρώσει και τους αστυνομικούς-, κάνετε λάθος! Άλλα απασχολούν τους βολεμένους… αστυνομοπατέρες. Όπως για παράδειγμα, η αποφυγή οποιασδήποτε σχέσης του εργατοπατερικού τους οργάνου με την… Χρυσή Αυγή – του μόνου κόμματος που υποστηρίζει στο σύνολό τους τα δίκαια αιτήματα των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας. Ιδού τι αναφέρουν στην… αγωνιστική ανακοίνωσή τους:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να επιστήσει την προσοχή όλων όσον αφορά τη θέση της Ομοσπονδίας μας έναντι του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Προκειμένου να....
μην υπάρχουν περιθώρια παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, καθίσταται σαφές ότι ως συνδικαλιστικό κίνημα δεν διατηρούμε καμία σχέση επικοινωνίας και συνεργασίας. Σε περίπτωση δε που επιχειρηθεί εκ μέρους εκπροσώπων της τούτο, οφείλουμε με σαφή τρόπο, σεβόμενοι το συνδικαλιστικό μας ρόλο, να εκδηλώνουμε την αντίθεσή μας και να μην επιτρέπουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο την καπηλεία των αγώνων μας από ανθρώπους οι οποίοι δεν πιστεύουν στο συνδικαλιστικό ιδεώδες».
(ΥΓ) 1: Αφελής ερώτηση: έχουν ένστολοι το δικαίωμα να καταφέρονται δημοσίως κατά νομίμου πολιτικού κόμματος της χώρας, το οποίο μάλιστα εκπροσωπείται και στη βουλή; Η απάντηση περιέχεται στο Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 29: (Πολιτικά κόμματα), Παράγραφος 3: «Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας».
(ΥΓ) 2: Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, πως τίποτα δεν είναι αιώνιο σε τούτο τον κόσμο, «αγαπητοί» αστυνομοπατέρες! Ούτε και το καθεστώς που υπηρετείτε πιστά, κατακουρελιάζοντας και αυτό ακόμα το Σύνταγμα της Ελλάδος, που έχετε ορκιστεί να τηρείτε! Και ο νοών νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών