Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

Κρατική καταστολή και η απάντηση των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Δύο σημαντικότατα γεγονότα, που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και δείχνουν που το πάει το πράγμα η νεοταξίτικη-τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, είχαμε χθες Κυριακή. Το ένα στο δυτικό άκρο της Ελλάδος, στον Κατσικά Ιωαννίνων και το άλλο στο ανατολικό, στην Χίο.

Ιδού η σχετική είδηση με το πρώτο – το «ζουμί» είναι στην τελευταία φράση:
«Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται στο κέντρο του Κατσικά Ιωαννίνων, πραγματοποιούν ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας. Γυναίκες και μικρά παιδιά είναι επικεφαλής της πορείας, ενώ οι πρόσφυγες ζητούν με συνθήματα να ανοίξουν τα σύνορα. Στο προάστιο του Κατσικά υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας, ενώ οι ίδιοι οι πρόσφυγες περιφρουρούν την πορεία τους. Τους ακολουθούν ομάδες αντιεξουσιαστών».

Η σχετική είδηση με το δεύτερο γεγονός, της Χίου, δεν περιγράφεται με λόγια. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους:...


Τι παρατηρούμε; Στην πρώτη περίπτωση, γίνεται διαδήλωση απρόσκλητων σε προάστιο των Ιωαννίνων (παράνομη φυσικά, καθώς το Σύνταγμα της Ελλάδος δίνει το δικαίωμα της συγκεντρώσεως μόνο σε Έλληνες…), με την συνοδεία «αντιεξουσιαστών» (δηλαδή παρακρατικών στην υπηρεσία της εξουσίας). Και προς τι η συνοδεία των παρακρατικών; Για να μην διανοηθούν οι κάτοικοι να ξεσηκωθούν και να αντιδράσουν στην κατάληψη του τόπου τους!

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Χίο, φαίνεται πως δεν υπήρξαν αρκετοί «αντιεξουσιαστές» για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Ο οποίος αντιδρά! Και ποια ήταν η απάντηση του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ κατοχικού κράτους, που κατά τα άλλα αρνείται να εκκενώσει την Ειδομένη και το λιμάνι του Πειραιά, γιατί τάχα υπάρχουν και γυναικόπαιδα; Βάζει τα ΜΑΤ να λιντσάρουν στην κυριολεξία τις Ελληνίδες γυναίκες που βρέθηκαν στην κεφαλή της αντίδρασης. Για να τρομοκρατηθεί και ο υπόλοιπος κόσμος -ανά την Ελλάδα- που θα δει το βίντεο, και να σκεφτεί ότι αφού χτυπάνε με τόση βαναυσότητα τις γυναίκες, φανταστείτε τι θα κάνουν στους άνδρες!

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η συγκυβέρνηση των κομμουνιστών και του πανάθλιου συνοδοιπόρου τους είναι το εξής: όποιος σηκώσει κεφάλι στον νεοταξίτικο εποικισμό της χώρας από τα «προσφυγάκια», θα πατάσσεται ανελέητα, είτε από τους παρακρατικούς της ακροαριστεράς –όπου υπάρχουν- είτε από τα ΜΑΤ –εκεί που δεν υπάρχουν!

Μήνυμα, ΔΕΝ ελήφθη! Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες! Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών