Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

Μετά τους «πρόσφυγες» - επενδυτές έρχονται οι «πρόσφυγες» - φοιτητές! Σύριζα και Ανέλ παραδίδουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες


Μετά τους «πρόσφυγες» - επενδυτές έρχονται οι «πρόσφυγες» - φοιτητές! Σύριζα και Ανέλ παραδίδουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες

Καμία υποδομή του κράτους δεν φαίνεται να βρίσκεται στο απυρόβλητο από την επέλαση των λαθρομεταναστών και των έμμισθων «αλληλέγγυων» της αριστεράς, της «προόδου» και των ΜΚΟ.
Μέχρι στιγμής είναι οι γειτονιές των Ελλήνων και τα κρατικά κτήρια που βρίσκονται σε αυτές, τα οποία παραδίδονται ένα ένα για τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Τώρα, όπως διαβάζουμε, αυτό θα επεκταθεί και στα πανεπιστήμια, αφού ο Σύριζα μετά την ρηξικέλευθη πρόταση για τους «πρόσφυγες - επενδυτές» φέρνει και την πρόταση για τους «πρόσφυγες -φοιτητές».
Έτσι, η έκτακτη σύνοδος των Πρυτάνεων με τη συμμετοχή της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου αποφάσισε την ένταξη των λαθρομεταναστών στα Πανεπιστήμια, προκειμένου να «παρακολουθούν τυπικά προγράμματα άλλα και άτυπα ή ακόμα και εξ αποστάσεως μαθήματα».
Άραγε, θα γίνει καταγραφή των....
υποψήφιων φοιτητών και θα πραγματοποιηθούν «πανελλήνιες εξετάσεις» στα Hot Spot ή μήπως για άλλη μία φορά θα εκδηλωθεί ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, που πλέον έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.
Μήπως, λοιπόν, θα χρησιμοποιηθούν τα Πανεπιστήμια ώστε να ονομαστούν «φοιτητές» οι λαθρομετανάστες και να χρησιμοποιηθούν ως τάγματα εφόδου της αριστεράς, προκειμένου να καταλυθεί άλλος ένας θεσμός του κράτους; Μήπως θα μείνουν εκτός πανεπιστημίου ελληνόπουλα επειδή θα βάλει η Σία τους εκλεκτούς της από το... «παράθυρο»;
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συνέλευση για τα Ελληνόπουλα που πεινάνε ή για τις ελλείψεις του ελληνικού σχολείου ή πανεπιστημίου. Έγινε, όμως, συνάντηση και πολύωρη σύσκεψη για τους «πρόσφυγες - φοιτητές».
Διαβάστε την εξοργιστική ανακοίνωση:
«Καταγράφηκε η επί πολλούς μήνες και σε εξέλιξη ευρισκόμενη παρέμβαση όλων των Πανεπιστημίων της χώρας για συμμετοχή και προσφορά με εθελοντικές δράσεις εκπαιδευτικού, ερευνητικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ενεργοποιώντας το σύνολο του προσωπικού και τους φοιτητές των Ιδρυμάτων.
Κοινή προσέγγιση αποτελεί το γεγονός ότι, πέρα από την ανάγκη κάλυψης πρωταρχικών αναγκών ασφαλούς διαμονής και διαβίωσης των προσφύγων, κεντρική είναι η ανάγκη για εκπαίδευση, κατάρτιση και εν γένει υποστήριξη, με σεβασμό και αποδοχή της πολιτισμικής ετερότητας.
Αποφασίστηκε η συστηματική ενεργοποίηση, από κοινού, των Ελληνικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία και με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να γίνει δυνατή η δημιουργία προγραμμάτων τυπικής, άτυπης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για διάφορες κατηγορίες προσφυγικού πληθυσμού, η παροχή προγραμμάτων γλωσσικής προετοιμασίας και δράσεις ανάλογου χαρακτήρα».

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι καινούργια ιδέα. Με του που έγινε πιο εντατική η ροή των λαθρομεταναστών πέρυσι το Καλοκαίρι, η Σύγκλητος του πανεπιστημίου του Αιγαίου πρότεινε να εγγράψουν κατ' εξαίρεση "φοιτητές" Σύριους και άλλους. http://www.protothema.gr/greece/article/498028/panepistimio-gia-metanastes-se-exi-nisia-tou-aigaiou/
    Φυσικά όλοι αυτοί θα είχαν σίτιση και πλήρη δικαιώματα, ενώ τα δικά σας τα παιδιά θα έπρεπε να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις και αν περνούσαν και πληρούσαν τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, τότε ίσως θα δικαιούνταν να σπουδάσουν στο εν λόγω πανεπιστήμιο και να λάβουν σίτηση και στέγη στη φοιτητική εστία.
    Ερώτηση 1: Είναι αυτό το καθηγηταριό εκεί μέσα "πανεπιστημιακοί δάσκαλοι";
    Ερώτηση 2: Το πανεπιστήμιο ανήκει στο καθηγηταριό και σκοπός του είναι η εκπαίδευση των ξένων ή ανήκει στον Ελληνικό λαό και σκοπός του είναι να μαθαίνει γράμματα τα παιδιά των Ελλήνων;
    Ρητορικές οι ερωτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών