Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

Δραματική η κατάσταση στον Πειραιά... Καμιά αποσυμφόρηση από τις ορδές των "προσφύγων"

Refugees and migrants are stranded at the port of Piraeus, in Piraeus, on March 28 , 2016 / Εγκλωβισμένοι μετανάστες και πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά, στον Πειραιά, στις 28 Μαρτίου , 2016
Τις προηγούμενες ημέρες, ανακοινώθηκε ότι η συγκυβέρνηση των «ανοιχτών συνόρων» Τσίπρα – Καμμένου αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στον Πειραιά, με στόχο να εξομαλυνθεί η κατάσταση και το λιμάνι να είναι ελεύθερο και λειτουργικό, ενόψει Πάσχα. Αλλά μόνο δια της… πειθούς, και σε καμία περίπτωση δια της βίας.
Ωστόσο, τα «προσφυγάκια» έχουνε πάρει χαμπάρι την ιδεοληπτική αδυναμία των συριζοψεκασμένων να τους επιβληθούν και δεν το κουνάνε ρούπι! Έτσι, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, μόνο 72 από τα συνολικά 5.300 «προσφυγάκια» μπήκαν στα πούλμαν για τα «Κέντρα Φιλοξενίας».   
Παράλληλα, χιλιάδες «προσφυγάκια» είναι έτοιμα προς αναχώρηση από....
τα νησιά και τα κρατάνε με νύχια και με δόντια – στην Χίο, όπου περιμένουν στο λιμάνι περίπου χίλια «προσφυγάκια», η συγκυβέρνηση έδωσε εντολή στα πλοία να φεύγουν από… άλλο λιμάνι του νησιού! Αλλά δεν μπορούν να τους κρατούν εκεί επ’ άπειρον. Κάποια στιγμή θα πλακώσουν στον Πειραιά και εκεί θα μείνουν!
Γι’ αυτό, συστήνουμε σε όσους έχουν προγραμματίσει να Κάνουν Πάσχα στα νησιά, να μην κάνουν… όνειρα εαρινής νυκτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών