Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016

Το ΔΝΤ παρεμβαίνει υπέρ των λαθρομεταναστών...Οι κομμουνιστές τους υπερασπίζονται...Παράξενο;!

lathro_thraki
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί το… ευαγές ίδρυμα της διεθνούς τοκογλυφίας (ΔΝΤ) να μας έχει συνηθίσει σε οικονομικού τύπου παρεμβάσεις, αλλά άμα λάχει κάνει και πολιτικές, για ευρύτερα θέματα νεοταξίτικου ενδιαφέροντος.
Όπως έκανε ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Τουρκία, Αντόνιο Σπιλιμπέργκο, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης που έκανε το ινστιτούτο μελετών «Ατλαντικό Συμβούλιο της Ουάσινγκτον» (όλα αυτά τα «ινστιτούτα» είναι προκαλύμματα της CIA…), και μάλιστα χωρίς να ερωτηθεί σχετικά.
«Κλέβουν οι μετανάστες δουλειές από τους ντόπιους;» διερωτήθηκε και στη συνέχεια υποστήριξε την πάγια θέση των κομμουνιστών, αριστεριστών και λοιπών «αλληλέγγυων», ότι η....
μαζική λαθρομετανάστευση σε ανεπτυγμένες οικονομίες, όπως αυτές των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης… δεν αποτελεί απειλή για τις θέσεις εργασίας των πολιτών αυτών των χωρών:
«Υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία που να δείχνουν ότι οι μετανάστες ή οι πρόσφυγες κλέβουν τις δουλειές από τους γηγενείς. Υπάρχουν ορισμένες επιπτώσεις, αλλά είναι πολύ βραχυπρόθεσμες και μικρής σημασίας». Καταλήγοντας, είπε ότι μεγάλο μέρος των αντιδράσεων των πολιτών της Ε.Ε. οφείλεται σε… ατεκμηρίωτα στοιχεία και σε δημοσιεύματα που προκαλούν φόβο και κάλεσε τους Ευρωπαίους αξιωματούχους «να πείσουν την κοινή γνώμη να εμπιστευτεί τα στοιχεία και να μην αφήνεται σε μια συναισθηματική αντίδραση ενάντια στην υποδοχή μεταναστών».
Αφελέστατη απορία: πως γίνεται να συμφωνάνε και σ’ αυτό –όπως και σ’ όλα τ’ άλλα- οι σκληροί καπιταλιστές του ΔΝΤ με τα κομμούνια;
Απάντηση: γιατί όλοι μαζί, κομμούνια και καπιτάλες, υπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών