Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016

ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

xios.6.4.4

Η Επιτροπή αγώνα των  τοπικών συμβουλίων και των κατοίκων  των Καμποχώρων της Χίου (τους οποίους προ ημερών λιάνισαν τα ΜΑΤ των συριζοψεκασμένων…) με εξώδικη διαμαρτυρία που καταθέτει κατά παντός υπευθύνου, ζητάει την άμεση κατάργηση του Κέντρου κράτησης της ΒΙΑΛ από την περιοχή επειδή βρίσκεται κοντά στο Χαλκειός και σε τρία στρατόπεδα, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους και να διαφυλαχθεί η  ασφάλεια τους. Σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιούν  ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.
Έτσι, σε  συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο Χαλκειός, οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι.....
το hot spot είναι ξέφραγο αμπέλι, απ’ όπου τα «προσφυγάκια» μπαινοβγαίνουν χωρίς κανέναν έλεγχο, καταστρέφουν τις περιουσίες τους και απειλούν τις ζωές τους, ακόμα και με μαχαίρια. Παράλληλα, κατήγγειλαν την δημοτική αρχή και την αστυνομία, ότι δεν τους προστατεύουν.
(ΥΓ): Πέρυσι τέτοιον καιρό, παρόμοια προβλήματα αντιμετώπιζε και η Κως. Αλλά, ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοί της, πήραν με τ’ αυγά τον Καμμένο, κι από τότε η κατάσταση έχει γίνει τελείως διαφορετική στο νησί τους. Ιδού, λοιπόν, ο μόνος δρόμος: η αντίσταση κι ο αγώνας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών