Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

lesbos_skylia
Υπάλληλοι του δήμου Λέσβου καταγγέλλουν μπροστά στην κάμερα ότι λαθρομετανάστες στο νησί έτρωγαν αδέσποτα σκυλιά.
Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου να βγάζει από τη σκηνή ένα σκυλί -δεμένο και σκοτωμένο- και να απαντά ότι το κρατούσαν οι λαθρομετανάστες εκεί για να το φάνε.
Το περιστατικό συνέβη στην πλαζ Τσαμάκια, μετά την αστυνομική επιχείρηση το πρωί, προκειμένου να αποχωρήσουν περί τους 400 λαθρομετανάτεστες και εθελοντές της «No border kitchen» που βρισκόταν εκεί πάνω από 8 μήνες.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ τοπικού μέσου για το αποτρόπαιο γεγονός: “Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι....
υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου που πήγαν στην πλαζ  Τσαμάκια, για να καθαρίσουν το χώρο όπου είχαν εγκατασταθεί παράτυποι μετανάστες και είχαν κάνει κατάληψη του χώρου. Έκπληκτοι αντίκρισαν μέσα σε σκηνή ένα σκυλί δεμένο και θανατωμένο. Όπως ανέφεραν, το πιθανότερο ήταν να το είχαν σκοτώσει για να το φάνε.
Η άποψη αυτή ενισχύεται και από πρόσφατες καταγγελίες περίοικων, οι οποίοι είχαν έντονες ανησυχίες από την εξαφάνιση πολλών αδέσποτων ζώων, που τριγυρνούσαν στην περιοχή.
Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγο μετά την «επιχείρηση – σκούπα» της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, ώστε να απομακρυνθούν από το παράνομο κάμπινγκ οι μετανάστες και οι κάποιοι εθελοντές βρίσκονταν εκεί. Συνολικά μεταφέρθηκαν από το χώρο αυτό στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας 348 παράτυποι μετανάστες, ενώ προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης και 19 ακτιβιστές που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.
Δείτε τι λέει στην κάμερα το Lesvosnews.gr ο αντιδήμαρχος Λέσβου Γιώργος Κατζανός.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frikh-sthn-mutilhnh-lathrometanastes-mazeuan-skotwnan-kai-etrwgan-adespota#ixzz46OjmUhQs

1 σχόλιο:

  1. Η καλύτερη είδηση θα ήταν το... "λαθρομεταναστες τρώνε αδέσποτους αλληλεγγυους"...

    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών