Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

adonis_pipila
Γράφει ο Αντίοχος

Από τότε που η συγκυβέρνηση των συριζογελοίων έφερε σχέδιο νόμου για νέο εκλογικό νόμο και εκμεταλλευόμενος αυτά που είχε πει ο κομμουνιστής Βούτσης σε μια συνέντευξή του (πως δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι) ο γραφικός αντιπρόεδρος της νουδούλας και –όλως περιέργως για «συντηρητικό» πολιτικό, όπως εμφανίζεται- μόνιμος θαμών της Μυκόνου, Μπουμπούκος –προφανώς με εντολή του αφέντη Σαμαρά!- είχε ξαμοληθεί στα κανάλια και υποστήριζε μετά βεβαιότητος, ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον εκλογικό νόμο του Τσίπρα, γιατί έχει… επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπαινίχθηκε ότι θα υπάρξουν ανταλλάγματα στην δίκη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ!!!
Στην πιο χαρακτηριστική του συνέντευξη, στο… γραφείο τύπου του, την εκπομπή του Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ (την οποία έδωσε λίγες αφότου υπερψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco, έναντι πινακίου φακής…), ο θρασύτατος σαμαρο-αντιπρόεδρος είπε επί λέξει τα κάτωθι:
«Και πρέπει να σας πω -και θέλω να το πω δημοσίως να ακουστεί- υπάρχει μία γενικώς διοχευόμενη ίσως από......
τους ίδιους τους χρυσαυγίτες μέσα στο κοινοβούλιο άποψη, ότι έχουν όντως επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και καλό είναι να ερωτηθεί ο κ. Βούτσης στ’ αλήθεια αν έχουνε, γιατί δε σας κρύβω ότι τ’ αυτιά των ψιθύρων της βουλής λένε ότι οι χρυσαυγίτες μιλούν και για ανταλλάγματα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τη δίκη. Καλό είναι να τα πούμε αυτά μπροστά, μην έχουμε καμιά αθώωση της Χρυσής Αυγής μετά την υπερψήφιση του εκλογικού νόμου Τσίπρα…».
Τώρα που διαψεύστηκε πανηγυρικά, τι έχει άραγε να πει ο αισχρός και κατάπτυστος συκοφάντης μιας ολόκληρης πολιτικής παράταξης; Θα βρει δημοσίως να παραδεχτεί την τρομερή ξεφτίλα του και να ζητήσει ταπεινά συγνώμη, ή θα ψάξει τρύπα να κρυφτεί, μέχρι που να περάσει η μπόρα;

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών