Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Η Εκκλησία δέχεται πόλεμο από τους αναρχοάπλυτους - "αντιρατσιστές"...Νέοι βανδαλισμοί σε 2 εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη


Συνεχίζονται οι επιθέσεις των “αντιεξουσιαστών” κατά Ιερών Ναών - Πλήρης αδιαφορία από τις αρμόδιες αρχές

Είχαμε πει ότι οι επιθέσεις εναντίον Εκκλησίων είναι στην ουσία ένα συντεταγμένο σχέδιο των παρακρατικών, που απώτερο σκοπό του έχει να τρομοκρατήσει τους πιστούς και να επιβάλλει την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Έτσι, μετά την εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και την αθώωση των τσογλανιών του Σύριζα, οι επιθέσεις εναντίον Εκκλησιών συνεχίζονται κανονικότατα και μάλιστα με αυξανόμενο ρυθμό.
Διαβάζουμε, λοιπόν, σε σχετική ενημερωτική ιστοσελίδα:
«Δύο νέες επιθέσεις με....
μπογιές κατά ιερών ναών πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Στο στόχαστρο τους μπήκε ο ιερός ναός της Ζωοδόχου Πηγής και ο ναός του Αγίου Βασιλείου.
Στις 03:50 τα ξημερώματα άγνωστοι εκτόξευσαν γυάλινα μπουκάλια με μπογιές στην κεντρική είσοδο της εκκλησίας στην οδό Ακαδημίας 67 με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία και λέρωσαν τα σκαλοπάτια και τους τοίχους της εκκλησίας.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 02:35 τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο του ναού του Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μετσόβου και Μπουμπουλίνας με αποτέλεσμα να λερωθεί η είσοδος και τα σκαλοπάτια του ναού.»
Γιατί δεν πάνε αυτά να τα κάνουν σε κανά τζαμί, μιας και είναι «ελευθεριακοί» και, ομολογουμένως, το Ισλάμ αντιτίθεται πολύ περισσότερο στην ελευθερία; Φυσικά επειδή δεν είναι κορόιδα και δεν πρόκειται να πάνε ενάντια στα αφεντικά που τους ταΐζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών