Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Κλαίνε οι καθεστωτικές φυλλάδες για τον διασυρμό Κοντομηνά-τούρκων πρακτόρων από την Χρυσή Αυγή ΒΙΝΤΕΟ


Κλαίνε οι καθεστωτικές φυλλάδες για τον διασυρμό Κοντομηνά-τούρκων πρακτόρων από την Χρυσή Αυγή

Αναπαράγοντας, για πολλοστή φορά, την πρακτική της δημοσιογραφικής αλητείας η φυλλάδα – βόθρος «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία έχει χώρο για φιλοξενία για όλους στις σελίδες της, εκτός φυσικά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έδειξε και πάλι τον πανικό που την διακατέχει εξαιτίας του απύθμενου μίσους της για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στο κεντρικό άρθρο της εθνομηδενιστικής αυτής φυλλάδας την Πέμπτη, με τίτλο «Οι βιαστές της δημοκρατίας», η επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεπερνάει κάθε όριο πρόκλησης, δείχνοντας το πώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία οι σταλινογενείς αυτοί ανθέλληνες και ποιοι τελικά είναι οι πραγματικοί βιαστές της Δημοκρατίας. To απόσπασμα που παραθέτουμε είναι ενδεικτικό των όσων υποστηρίζουμε:

«Η ναζιστική Χρυσή Αυγή μοιάζει να επιστρέφει θορυβωδώς ως.....
παράγοντας στην πολιτική σκηνή. “Αν τους δώσεις ένα δάχτυλο, θα σου αρπάξουν ολόκληρο το χέρι” λέει η λαϊκή έκφραση για τις περιπτώσεις στις οποίες η ευγένεια και η ανοχή μας, όπως συμβαίνει σήμερα με την τυπική κοινοβουλευτική διαδικασία, εκλαμβάνονται απ[ό τους θρασύδειλους, κακόβουλους βιαστές της δημοκρατίας ως αδυναμία ή και ως αποδοχή της συμπεριφοράς της παρουσίας τους ακόμη στη Βουλή, από όπου θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί ως ορκισμένοι εχθροί της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αλλά κυρίως ω υπόδικοι με την κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
Το πολιτικό σύστημα, δυστυχώς, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται αυτή την εξέλιξη. Η διαδικασία ενδεχόμενης ανάκαμψης και “νομιμοποίησης”, με ύπουλο τρόπο, μιας οργάνωσης που δικάζεται για τη φονική, ρατσιστική και αντιδημοκρατική δράση της με ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται ψευδώς ότι διώκεται για τις ιδέες της και όχι για τις πράξεις της. Γιατί γνωρίζει ότι σε μια αληθινή δημοκρατία επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση ακόμα και των επικίνδυνων φασιστικών ιδεών, όπως και των βλακωδών θεωριών τους. Ίσως η συνταγματική αναθεώρηση είναι μια ευκαιρία για να βρεθεί τρόπος απαλλαγής του Κοινοβουλίου από υπόδικους για εγκληματική δράση».
Απίστευτο, πραγματικά, το μέγεθος του μίσους που διέπει την συλλογιστική αυτού του κειμένου. Θα έπρεπε να αποβληθεί (!) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το Κοινοβούλιο επειδή είναι «ορκισμένοι εχθροί της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αλλά κυρίως ως υπόδικοι με την κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση».
Η υπεράσπιση από την φυλλάδα αυτή, κατά σειρά, των ΑλαφούζοΜπόμπολα, Ψυχάρη και Κοντομηνά απέναντι στις ερωτήσεις του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται το περιεχόμενο της ελευθερίας και της δημοκρατίας: Ακόμη και οι «νταβατζήδες» να έχουν δικαίωμα ύπαρξης, αλλά όχι οι Χρυσαυγίτες.
Όσο για τα περί «εγκληματικής οργάνωσης», στους χρόνιους υπερασπιστές της 17Ν, του ΕΛΑ, του Επαναστατικού Αγώνα, της ΣΠΦ και όλων των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, μία μόνο λέξη ταιριάζει, και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα: ΣΚΑΣΜΟΣ!
Όσο για την δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία προήλθε από μια σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς κατ΄εντολήν από συγκεκριμένα κέντρα του εξωτερικού, δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου όπως θα επιθυμούσαν στην εν λόγω φυλλάδα. Πολύ θα ήθελαν μια σταλινικού τύπου δίκη, με προκαθορισμένο αποτέλεσμα, αλλά δεν γίνεται. Όσο για τα περί «βλακωδών θεωριών», αν δουν τις… περισπούδαστες «αναλύσεις» της Άντας Ψαρρά, του Μπασκάκη, του Δημήτρη Ψαρρά και του Τρίμη, θα αντιληφθούν την σημασία της ρήσης «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»… Η δε πρότασή τους για «απαλλαγή» από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαμέσου της συνταγματικής αναθεώρησης δείχνει και το μέγεθος της ανελευθερίας που τους διακρίνει.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές σελίδες ακόμη γι αυτό το αισχρό και ανήθικο παραλήρημα της συγκεκριμένης φυλλάδας, αλλά θα ήταν σαν να επιχειρούσαμε ανάλυση στα λεγόμενα του τίποτα και βουτιά στον πυρήνα του βόθρου.
Τελειώνουμε με αυτούς τους κραγμένους εθνομηδενιστές λέγοντας να κρατήσουν τις δυνάμεις τους για την υπεράσπιση των τρομοκρατών Σακκά και Σεισίδη, τώρα που συνελήφθησαν. Να διαβάσουμε ξανά τις αηδίες ότι διώκονται για τις ιδέες τους (ενώ οι Χρυσαυγίτες όχι…) και φυσικά να χαρακτηρίζονται ως «νεαροί ετών 37» ή «μωρά στο εδώλιο»… Επίσης, μην ξεχάσετε να ανανεώσετε την υπερασπιστική σας γραμμή υπέρ του κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου, πρώην (;) σύμβουλου του Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη. Ακόμη κι αυτός έχει τεκμήριο αθωότητας, καθώς αυτό το μέλος και μέρος του «συνταγματικού τόξου» κατηγορείται για σεξουαλικής φύσης έγκλημα και όχι για τις εθνικιστικές του ιδέες και απόψεις…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ - Γιάννης Λαγός: “Έξω οι τούρκοι πράκτορες από την Ελλάδα!” BINTEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών