Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Τέλος το "δεξιά" για τη ΝΔ του Κούλη του μερακλή... Τα γιουσουφάκια της ψευτοδεξιάς ψήφισαν και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο ισλαμικό τζαμί - BINTEO


Τα γιουσουφάκια της ψευτοδεξιάς ψήφισαν και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο ισλαμικό τζαμί - BINTEO

Σύσσωμη η ψευτοδεξιά νουδούλα υπερψήφισε χθες την επιτάχυνση της κατασκευής του τζαμιού στην Αθήνα – όπως σύσσωμη είχε υπερψηφίσει και το καταστροφικό τρίτο Μνημόνιο! Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά, μιας και το είχε ξανακάνει στις 12 Μαΐου 2015, υπερψηφίζοντας τροπολογία υπέρ της κατασκευής.
Κι όταν λέμε «σύσσωμη», εννοούμε σύσσωμη! Δηλαδή, με τις ψήφους των… σκληρών Mykonians, Μάκη Βορίδη και Μπουμπούκου, που διέκοψαν τις διακοπές τους «στο νησί των ανέμων» (που κάνουνε τις βάρκες να κουνιούνται…), για να υπερψηφίσουν την γρήγορη κατασκευή του τζαμιού!
Κάποτε βεβαίως έλεγαν άλλα… Ειδικά ο Μπουμπούκος, που είναι και ο πιο… λαλίστατος.
Πιο συγκεκριμένα, έλεγε όταν υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ΛΑΟΣ: «Η Ελλάς είναι Χριστιανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι κατά πλειοψηφία ήρθαν στη χώρα μας παράνομα, κατά συνέπεια η υποχρέωσή μας να.....
σεβόμαστε το δικαίωμά τους στο να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν αλλοιώνει το Χριστιανικό χαρακτήρα της χώρας. Όταν η Ελβετία απαγορεύει τους μιναρέδες και τα τζαμιά, το να τα επιτρέπουμε στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια! Επί της ουσίας, και οι οκτώ συνυποψήφιοι περιφερειάρχες υποστηρίζουν την ανέγερση του μεγάλου ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ εγώ όχι. Δεν θέλω να γίνει τζαμί στο Βοτανικό.»

Λίγο αργότερα, όταν οι δύο Mykonians έγιναν υπουργοί της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, ο Μπουμπούκος συζητώντας με επισκέπτη του forum του, τον τάιζε κουτόχορτο, ότι το τζαμί στο Βοτανικό δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί καθώς ο… Μάκαρος (τότε υπουργός Υποδομών) «θα μπλοκάρει την κατασκευή του».
Ήταν η εποχή που τα πάντα πρόθυμα παπαγαλάκια των… σκληρών, διέδιδαν ότι ο… Μάκαρος αρνήθηκε στον τότε αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης Πάγκαλο να βάλει την υπογραφή του στην δημοπράτηση του τζαμιού, γιατί (δήθεν) «δεν θεωρεί πολιτική προτεραιότητα την κατασκευή του».
Αλλά και αργότερα, στις 11/08/ 2014, ερωτώμενος ο Μπουμπούκος αν είναι… κωλοτούμπας, είπε τα εξής σε σχέση με το τζαμί: «Ποια κωλοτούμπα; Η πολιτική δεν είναι προσωπικες σχέσεις είναι πολιτικές θέσεις. Οι δικές μου είναι ίδιες. Και ως προς το Τζαμί στην Αθήνα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι αντίθετος».
Για να μη σας κουράζουμε δε θα σας πούμε περισσότερα και παραδίδουμε τους δύο… σκληρούς στην χλεύη σας! Ακολουθεί απολαυστικό βίντεο με τα ψέματα που έλεγαν οι ψευτοδεξιοί της Μυκόνου στη βουλή, όταν έβγαζαν… πύρινους λόγους κατά του ισλαμικού τεμένους, που σήμερα στηρίζουν με χέρια και με πόδια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών