Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

ΑΣΤΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ ΟΙ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΚΚΑΣ-ΣΕΪΣΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΑΣ!

aristera_tromokratia___article__article
Σε ποινή φυλάκισης 33 μηνών και 32 μηνών κατά συγχώνευση καταδικάστηκαν τελικά από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας οι… «κοινωνικοί αγωνιστές» -του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ καμάρι!- Κ. Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, για τα αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της κλοπής.
Ας δούμε τώρα πόσο… επαναστάτες είναι οι λεγάμενοι.
Στην απολογία τους προς την «αστική δικαιοσύνη» («με τα άντερα του τελευταίου δικαστή θα κρεμάσουμε τον τελευταίο παπά»…) παραπονέθηκαν για...
τον «άγριο ξυλοδαρμό» τους από τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν και γιατί δεν τους επέτρεψαν να μιλήσουν με τους συνηγόρους τους παρ’ ότι -όπως τόνισαν- σχεδόν από την αρχή δήλωσαν τα στοιχεία τους, καθώς και τη θέλησή τους να επικοινωνήσουν με τους συνηγόρους τους. Επιπλέον, «κατήγγειλαν» ότι δέχθηκαν τα πυρά των αστυνομικών, που πυροβόλησαν «σε ευθεία βολή», ενώ εκείνοι έτρεχαν να απομακρυνθούν πεζή και όχι προειδοποιητικά στον αέρα.
«Αν δεν είχαν πυροβολήσει πιθανόν και να σταματούσαμε» είπε ο Κ. Σακκάς ενώ σε άλλο σημείο της απολογίας του είπε: «Ο πρώτος αστυνομικός μπήκε στο γκαράζ όπου κρυφτήκαμε, μας έβριζε και μας χτύπησαν. Αναγκαστήκαμε να πούμε ότι είμαστε καταζητούμενοι αναρχικοί για να σταματήσουν. Δεν υπήρχε αντίσταση, υπήρχε μένος και οργή ανεξέλεγκτη».
Ο δε… επαναστάτης Σεϊσίδης διαμαρτυρήθηκε γιατί: «Δεν μας έκαναν σήμα, κάναμε αναστροφή για να αποφύγουμε πιθανό έλεγχο. Δεν αντιλήφθηκα σειρήνα ή φώτα και πηγαίναμε με πενήντα χιλιόμετρα.
Σχετικά με το κλεμμένο αυτοκίνητο και τις πλαστές ταυτότητες, οι δύο… επαναστάτες είπαν πως τους τα παραχώρησε… «αλληλέγγυος» – τον οποίο βεβαίως δεν κατονόμασαν: «Μας έδωσαν ένα αυτοκίνητο με το κλειδί να πάμε διακοπές. Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να βάλουμε τα πράγματά μας στο αυτοκίνητο».
Όσον αφορά την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», ο Σεϊσίδης, υποστήριξε για τα 11 χρόνια που κρυβόταν ότι ήταν αποτέλεσμα ενός… «κλίματος τρομοκρατίας». «Επί 11 χρόνια ΜΜΕ με φωτογραφίζουν, δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας. Κάποια στιγμή που θα έκρινα κατάλληλη, θα εμφανιζόμουν».
Με λίγα λόγια: κύριοι δικαστές της «αστικής δικαιοσύνης», αχ καλέ, είμαστε «καλά κορίτσια» και –σχεδόν- «νομοταγείς πολίτες». Ζητούμε την… επιείκειά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών