Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές - Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Την επαύριο των Ευρωεκλογών το Ίδρυμα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» βρέθηκα σε εξαιρετικά άβολη θέση, αφού υπήρξε η θεαματική είσοδος των Εθνικιστών στην Ευρωβουλή. Επί αυτού του ζητήματος η ίδια η διευθύντρια του ευρωπαϊκού παραρτήματος, Heather Grabbe, συνέταξε βαρυσήμαντη έκθεση για τις επιπτώσεις του «λαϊκισμού» στην πολιτική του Σόρος, αλλά και του πως οι «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του Σιωνιστή θα αντιμετωπίσουν την επέλαση των Εθνικιστών.

Το πρώτο που ξεκαθαρίζει η έκθεση αυτή είναι οι υγιείς αποστάσεις που τηρεί ο Σόρος από την «θεωρία των δύο άκρων» που επιχείρησε ένα φεγγάρι να εισάγει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος η ομάδα Σαμαρά. Όπως ξεκαθαρίζει η υφιστάμενη του Σόρος, ο εχθρός είναι μονάχα ένας. Συγκεκριμένα, η έκθεση αναφέρει:...



«Παρότι κόμματα όπως ο Σύριζα, το ιταλικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων και οι ισπανοί Podemos εμφανίζονται ως υπερασπιστές του λαού έναντι των διεφθαρμένων πολιτικών στην πραγματικότητα είναι υπέρ της ισότητας (σ.σ. εννοεί «δικοί μας») και δεν ασκούν ξενοφοβική ρητορική και δεν προωθούν μια εθνικιστική ιδεολογία»

Στη συνέχεια γίνεται ο προσδιορισμός του εχθρού: «Αντίθετα, η κύρια ανησυχία μας είναι αυτά τα κόμματα που o Mudde κατηγοριοποιεί κάτω από τον όρο "Ακραία Λαϊκιστικά Δεξιά Κόμματα". Κεντρικό θέμα στα λαϊκιστικά ακραία δεξιά κόμματα είναι η προστασία των δικαιωμάτων των ιθαγενών, η οποία «θεωρεί ότι τα κράτη πρέπει να κατοικούνται μονάχα από μέλη της αυτοχθόνου κοινότητας (το Έθνος) και ότι ξενόφερτα στοιχεία (ιδέες και πρόσωπα) απειλούν το ομοιογενές Έθνος – Κράτος»


Ένα καίριο κομμάτι της εκθέσεως αναφέρεται στο τι κακό θα μπορούσαν να κάνουν στον Σόρος οι Εθνικιστές βουλευτές:

α) «Δεδομένης της θέσεως της Ευρωβουλής ως νομοθετικό σώμα, οι ξενοφοβικοί βουλευτές θα μπορούσαν να ασκήσουν αντιπολίτευση στην προοδευτική νομοθέτηση και πολιτικές, ιδιαιτέρως εκεί που έχουν κοινές θέσεις – π.χ. στο να αντιταχθούν στην μετανάστευση, στο άσυλο, στην ανάπτυξη βοήθειας και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες» - Δηλαδή οι Εθνικιστές θα μπορούσαν να σταματήσουν τον ρατσισμό κατά των γηγενών.


β) «Επιπλέον, πολλοί επιφανείς λαϊκιστές ηγέτες ανοιχτά επαινούν τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ κάποια ακροδεξιά κόμματα έχουν και ρωσική χρηματοδότηση. Αυτοί οι Ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον διάλογο σχετικά με την έκταση των κυρώσεων σε απάντηση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.» - Δηλαδή θα συναντούσε προβλήματα η εξωτερική πολιτική του άξονα ΗΠΑ – Ισραήλ.


γ) «Η Ευρωβουλή έχει την ευθύνη για την έγκριση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι οι ξενόφοβοι λαϊκιστές Ευρωβουλευτές θα μπορούσαν να στερήσουν την χρηματοδότηση από σκοπούς όπως η ισότητα και η κοινωνική ενσωμάτωση των μειονοτήτων.» - Δηλαδή οι «αντιρατσιστές» θα χάνανε τον μισθό τους


δ) «Η ξενόφοβη λαϊκιστική ρητορική θα μπορούσε να σπρώξει τον ευρωπαϊκό διάλογο σχετικά με πολιτικές και θεσμούς στη μετανάστευση προς μέτρα ελέγχου και περιορισμού της μετανάστευσης αντί για προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων (π.χ. Πολιτική Επιστροφή των αιτούντων ασύλου και η εντολή της συνοριακής υπηρεσίας Frontex)» - Θα σταματούσε, δηλαδή, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που έχει ως αποτέλεσμά τις εκατόμβες νεκρών από την ισλαμική τρομοκρατία.


Εν συνεχεία η Grabbe προτείνει λύσεις. Κατά κύριο λόγο γενικόλογες μπούρδες άνευ σημασίας περί «διαφάνειας» κλπ, αλλά λέει και κάτι σημαντικό που ήδη εφαρμόζεται:
«Η Ευρωβουλή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους κανόνες της διαδικασίας ώστε να δυσκολέψει τα λαϊκιστικά κόμματα να χρησιμοποιούν τον πολιτικό διάλογο για ρητορική μίσους και προτροπή στη βία, αν οι προεδρεύοντες ανοιχτά αντιδρούσαν σε τέτοιες συμπεριφορές» - Κοινώς, φίμωτρο, όπως έπραξε ο Σούλτς όταν ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ε. Συναδινός διέσυρε τους τουρκοπροσκυνημένους.


Το κακό βεβαίως με όλη αυτή τη «μαχητική δημοκρατία», τις απαγορεύσεις, τις φυλακίσεις, τους διωγμούς και όλα τα συναφή είναι ότι στην ουσία αποτελούν αναμασήματα προηγούμενων θεωριών, που αποδείχτηκαν αποτυχημένες, διότι δεν κατάφερναν να συλλάβουν την πολύ απλή ιδιότητα που διέπει τους Εθνικιστές: Είναι ιδεολόγοι και συνεπώς δεν λυγίζουν από τις μεθοδεύσεις του συστήματος! Αντιθέτως, πεισμώνουν και δυναμώνουν!

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών