Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

"ΑΥΓΗ": Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι απροσδιόριστα και υψηλά....Πρέπει να φοβόμαστε....


Παραδοχή από την “Αυγή”: Πρέπει να υπολογίζουμε και την “κρυφή” ψήφο - Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα!

Άκρως αποκαλυπτικό για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και τα "μυστικά των δημοσκοπήσεων" είναι το σημερινό άρθρο του Κοσμά Κέφαλου στην "Αυγή". Το ότι το εν λόγω κείμενο γράφτηκε στο κομματικό όργανο του Σύριζα είναι επίσης ενδεικτικό, καθώς η εν λόγω εφημερίδα ουδόλως επιθυμεί να προμοτάρει την Χρυσή Αυγή, αντιθέτως καθημερινά της συκοφαντεί.

Παρόλα αυτά όμως ο εν λόγω συντάκτης στο κείμενο του, "τα μυστικά των δημοσκοπήσεων", αναφερόμενος σε μια πρόσφατη έκδοση της Public Issue σημειώνει: "...παρατηρείται συχνά οι ψηφοφόροι κάποιων κομμάτων να....
αποκρύπτουν την ψήφο τους, όπως συνέβαινε με τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ μετά την μεταπολίτευση, λόγω του υφιστάμενου αυταρχισμού και της Χρυσής Αυγής σήμερα, καθώς πολλοί ντρέπονται να πουν ανοιχτά ότι την ψηφίζουν."
Αρχικά να τονίσουμε πως ακόμα και οι δηλωμένοι εχθροί της Χρυσής Αυγής παραδέχονται πως η αποδοχή και η απήχηση των Εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, καθώς υπάρχει και ο παράγοντας "κρυφή ψήφος".
Όσο για το σχόλιο ότι "ντρέπονται" αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, προτρέπουμε τον κ. Κέφαλο να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Αυτοί που ντρέπονται για την ψήφο τους, είναι οι ψηφοφόροι του "συνταγματικού τόξου" που παραπλανήθηκαν για ακόμη μια φορά από τους πολιτικάντηδες και στήριξαν ψεύτες και προδότες.
Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια διόλου ευκαταφρόνητη μερίδα ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής που δεν γνωστοποιεί στις εταιρείες δημοσκοπήσεων την προτίμησή τους και αυτό είναι λογικό από την δυσπιστία που υπάρχει στις συστημικές εταιρείες ερευνών και λόγω της πρωτοφανούς δίωξης και τρομοκρατίας των Ελλήνων Εθνικιστών που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Το συμπέρασμα πάντως είναι ένα: Το βράδυ των εκλογών θα εξελιχθεί σε έναν ακόμη οδυνηρό εφιάλτη για τους συστημικούς δημοσκόπους, τους νταβατζήδες και τους εκπροσώπους των αποκομμάτων του "δημοκρατικού τόξου". Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι τόσο ψηλά που θα τους πιάσει ίλιγγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών