Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πετάνε πλέον τις μάσκες ο άθεος κομμουνιστής Τσίπρας και ο θεομπαίχτης συνοδοιπόρος του, Καμμένος, αρχίζοντας ανοιχτό διωγμό κατά της Ορθοδοξίας μας. Είχαν προηγηθεί βεβαίως οι πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες των παρακρατικών σκυλιών τους, με εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης -και μάλιστα εν ώρα λειτουργίας- οι βεβηλώσεις Ιερών Ναών και η βομβιστική επίθεση στην Ιερά Σύνοδο, ως «προειδοποιήσεις» προς την Εκκλησία να μη μιλάει γι’ αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, αλλά όπως φαίνεται το «μήνυμα»...
δεν ελήφθη, οπότε προχωράνε παραπέρα…

Σύμφωνα, λοιπόν, με «διαρροή»  προς τα ΜΜΕ, ο γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Παπαϊωάννου έστειλε τα σχετικά δημοσιεύματα από το πρόσφατο κήρυγμα του Ελληνοπρεπούς Μητροπολίτη Χίου στην Εισαγγελέα κατά του… ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου, «προκειμένου να διερευνήσουν αν ο Μητροπολίτης διέπραξε αξιόποινες πράξεις»! 

Μια πρώτη απάντηση στο θράσος των κατοχικών κυβερνητών της χώρας έδωσαν κύκλοι της Μητροπόλεως Χίου: «Στην αγωνία του Μητροπολίτη να μιλήσει για το πρόβλημα αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου κάποιοι θέλουν να βλέπουν ρατσισμό. Κάποιοι εργολαβικά έχουν αναλάβει υπερασπιστές των μεταναστών, λησμονώντας τους ντόπιους πληθυσμούς και τα μεγάλα προβλήματα τους. Η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου απλά δεν πάει άλλο. Αγωνία εκφράζει ο Μητροπολίτης κι όχι μίσος. Αυτή τη στιγμή η Χίος μόνο φιλοξενεί 3.000 μετανάστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών