Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

Ένα ρεπορτάζ από τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και η διαπλοκή ΜΜΕ - επίορκων δικαστικών


“Παραπολιτικά”: Οργή Αλαφούζου για την Μάνδρου, γιατί δεν τον προειδοποίησε για την δέσμευση της περιουσίας του

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα των "Παραπολιτικών" για τον συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Αλαφούζο αλλά και τον ρόλο που διαδραματίζει η γνωστή Ιωάννα Μάνδρου, η οποία στην ουσία λειτουργεί ως φορέας των διαρροών του δικαστικού σώματος.
Τα "Παραπολιτικά" γράφουν:  "Σε κατάσταση πανικού βρισκόταν όλο το σύστημα στον ΣΚΑΪ με τους Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Σπανολιό να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς τους είχε συμβεί.
Η απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου είναι αλήθεια ότι....
αιφνιδίασε το αφεντικό του ΣΚΑΪ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ετέθη ευθέως θέμα απομάκρυνσης τόσο της Ιωάννας Μάνδρου, όσο και της Μαίρης Μπενέα, που προσφάτως εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού του Φαλήρου.
Ο Αλαφούζος χρέωνε στις δύο δικαστικές συντάκτριες το γεγονός ότι δεν τον ενημέρωσαν (όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν) εγκαίρως για τα μελλούμενα."
Τι σημαίνει άραγε η φράση "όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν"; Η κα Μάνδρου γνώριζε πρόσωπα, καταστάσεις και κυρίως αποφάσεις της Δικαιοσύνης, πριν ακόμη αυτές ανακοινωθούν ή καθαρογραφούν;
Μήπως θυμούνται κάποιοι στην υπόθεση της πολιτικής και παραδικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής την κα Μάνδρου ενίοτε με συκοφαντίες και υπερβολές να προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ή άλλες φορές να προαναγγέλλει τις αποφάσεις του παραδικαστικού κυκλώματος; Μέχρι πού φτάνουν οι πηγές της; Γιατί λειτουργούσε και λειτουργεί ως φερέφωνο;
Προφανώς οι αρμόδιοι οφείλουν να απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών