Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!
Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή«

Κάθε αγωνιστής της Ιδέας μας, κάθε μαχόμενος πολιτικός στρατιώτης οφείλει να βλέπει τα πράγματα πέρα από την εφήμερη πολιτική καθημερινότητα, που οδηγεί σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις, που απομακρύνουν την Βούληση από τον τελικό σκοπό. Εάν κάποιοι απορούν γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε και γιατί μας πολεμούν όπως μας πολεμούν και γιατί κάποιους δεν τους πολεμούν, τότε πολύ απλά δεν ξέρουν ούτε τι πιστεύουν, ούτε τι υπερασπίζονται. Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε ιστορικά την εποχή μας και μέσα από αυτή την προσέγγιση ας καθορίσουμε το στίγμα και τον σκοπό μας.
Ας θυμηθούμε ότι επάνω στα υλικά, ηθικά και πνευματικά ερείπια της Ευρώπης που βρέθηκε σχισμένη στα δύο από το.....
φαρμακερό πνεύμα της Γιάλτας οικοδομήθηκε το διεθνές μεταπολεμικό κατεστημένο των 2 «υπερδυνάμεων», που παραχώρησε στην δεκαετία του ’90 την θέση του στην περίφημη «παγκοσμιοποίηση». Ένα παγκόσμιο πολυπρόσωπο σύστημα δυνάστευσης κάθε ελεύθερης έκφρασης των λαών και των εθνών, ντυμένο τον απατηλό μανδύα της δήθεν δημοκρατίας.
Κυρίαρχη πλέον έγινε η γενιά του αστικού υδροκεφαλισμού, του αριστερού και δεξιού νεοπλουτικού καθωσπρεπισμού, η γενιά των χορτάτων, των επιτυχημένων, των ρηχών. Όλοι στο ίδιο πλάνο: ιδεολόγοι, πράκτορες, όμηροι, μαχητές, δολοφόνοι ποινικού δικαίου και ανθρωπάκια.

Μέσα στον σημερινό κόσμο που ζει και στενάζει κάτω από την απάνθρωπη εξουσία τους οι γνήσιες εθνικές και λαϊκές δυνάμεις που συνεχίζουν τον αγώνα της αφύπνισης, διωγμένες, περιθωριοποιημένες, συγκαλυμμένες μα ακατάβλητες με λίγους πιστούς έχουν αυτές οι ύστατες δυνάμεις του πολιτισμού αναλάβει ένα τιτάνιο έργο. Ή θα νικήσουν την ώρα που εξυφαίνεται όλο και ταχύτερα, και με την νίκη τους θα ζήσει ο Άνθρωπος και θα συνεχιστεί ο Πολιτισμός, ή θα αφανιστούν μαζί με την στερνή Ανθρώπινη Ελπίδα για Ζωή, Δημιουργία, Ευτυχία. Δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού, δεν υφίσταται πιθανότητα ειρήνευσης, είναι αδύνατη η οπισθοδρόμηση.

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΤΤΕΣ Ή ΝΙΚΕΣ. ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών