Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

No Greeks and no Whites allowed...

no greeks allowed
Γράφει ο Ίων 

Η παγκοσμιοποίηση, είναι πλέον αντιληπτό πως έχει επιβάλει τον ρατσισμό ενάντιων των λευκών. Ακολουθώντας πιστά στην ιδεολογία των κερδών, οι φιλελεύθεροι όλων των φυλών (με πρωτοστάτες τους γαμψομύτηδες) έχουν φτάσει σε τόσο ασύδοτο βαθμό ώστε να επιβραβεύεται η εργασία σε μη λευκούς. Έτσι, πλέον σε “ανεπτυγμένα” κράτη σαν τις ΗΠΑ, κολοσσοί εταιρίες σαν το “επιούσιο” facebook, και όχι μόνο, επιβραβεύουν την πρόσληψη ενός μη λευκού όπως αναφέρει η Wall Street Journal. Όταν η εταιρία ρωτήθηκε, γιατί ακολουθεί αυτή την πρακτική, αρνήθηκε να απαντήσει χωρίς την παραμικρή κριτική.
Προσπαθώντας να....
δείξει στους υπόλοιπους στην αγορά εργασίας το καλό (και κερδοφόρο) παράδειγμα στην διαφορετικότητα των υπαλλήλων του, σύμφωνα με τα σχέδια των παγκόσμιων επικυρίαρχων, αρχίζουν μια ξεκάθαρα ρατσιστική επίθεση κατά των λευκών χωρίς να “κουνιέται φύλο” στην Αμερική. Και η Intel αναφέρει επίσης η WSJ πως πλήρωσε διπλά μπόνους για συστάσεις γυναικών και μειονοτήτων.
Δεν θα αργήσει πολύ να έρθει και στο Ελλαδιστάν του Τσίπρα αυτή η πρακτική, γιατί πλέον όπως φαίνεται, με όλα αυτά τα μπουμπούκια που μας έχουν κουβαληθεί (ζήτημα να έχει δει σχολείο το 1% από αυτούς) με την ανοχή και βοήθεια αυτής της κυβέρνησης θα τους «πέσει γάντι» η ανεργία των ελλήνων και η αναζήτηση εργασίας από τους λαθρομετανάστες. Μόνο με τον Λαϊκό Σύνδεσμο στα ηνία αυτού του κράτους θα εμποδιστεί αυτή η τρέλα που επικρατεί στις μέρες μας όπου λέξεις σαν τον “ρατσισμό” χρησιμοποιούνται νομικά και κοινωνικά μόνο όταν βολεύουν. Ζήτω η Νίκη!
Πηγή: prwthentekatou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών