Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

Στάση πληρωμών ανακοίνωσε ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας!

Σε διακοπή χορήγησης στεγαστικών επισκευαστικών δανείων και επιδοτήσεις ενοικίου σε δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας προχωρεί η διοίκηση του οργανισμού, λόγω της δυσκολίας να εξυπηρετήσει τις δανειακές ανάγκες από το απόθεμα των μόλις 150 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι ποσού ύψους 750 εκατομμυρίων που διέθετε το 2006. Εκτιμάται ότι με τα ταμειακά δεδομένα μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο τα δάνεια που έχουν εγκριθεί, ενώ τα προγράμματα στεγαστικής συνδρομής θα διακοπούν έως ότου επιλυθεί το χρηματοδοτικό πρόβλημα του οργανισμού, που αποκαλύπτει και την τεράστια μείωση στην καταβολή ασφαλιστικών εισφορών τον τελευταίο χρόνο.
Ουσιαστικά πρόκειται...
για μια απόφαση η οποία αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο και κατάφωρη αδικία απέναντι στους εργαζόμενους δικαιούχους, οι οποίοι πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους τόσα χρόνια, μόνο και μόνο για να τις διασπαθίσουν οι κομματικά διορισμένοι σύμβουλοι του οργανισμού και οι διαπλεκόμενοι εργατοπατέρες του Δ.Σ. που κατάντησαν τον ΟΕΚ παραμάγαζο των εκάστοτε κυβερνήσεων. Με τον πιο σκανδαλώδη τρόπο, τα χρήματα των δικαιούχων χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του Ολυμπιακού χωριού και άλλων τέτοιων εγκαταστάσεων, στο μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε εις βάρος των Ελλήνων από όλη την κερδοσκοπική ιστορία των Olympic games του 2004. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΟΕΚ προσανατολίζεται με τις εντολές της κυβέρνησης, να διαπράξει το ίδιο έγκλημα κατασκευάζοντας το Μεσογειακό χωριό στο Βόλο, για τις ανάγκες της μπίζνας των μεσογειακών αγώνων που θα γίνουν το 2011!
Επίσης, το ΙΚΑ που εισπράττει την εισφορά των εργαζομένων υπέρ ΟΕΚ και υποχρεούται να την αποδώσει, την παρακρατεί παράνομα και οφείλει στον Οργανισμό 1.600.000.000 ευρώ, ενώ για το 2010, παρ’ όλο που έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό 650 εκατομμύρια ευρώ, μέχρι σήμερα έχει αποδώσει μόνο 213 εκατομμύρια. Βέβαια, οι εργαζόμενοι δικαιούχοι συνεχίζουν να πληρώνουν τις εισφορές κανονικά!
http://e-n-erga.blogspot.com/2010/07/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών