Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ , ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Σε φαγοπότια επιδίδεται ο κ. Χριστόφιας με τους τούρκους κατακτητές . Νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα στείλει το μήνυμα της καλής θέλησης και ότι θα διαμορφώσει εικόνες φιλίας και συνεργασίας με την άλλη πλευρά προκειμένου να αποσείσει τυχόν αρνητικές συνέπειες και ευθύνες που επικρέμονται πάνω από το κεφάλι του από τους άγγλους πάτρωνες της δημοκρατίας μας .
Η κατοχή της γης μας κύριε Χριστόφια δεν αντιμετωπίζεται με φαγοπότια και άλλες τέτοιες γελοιότητες , αλλά με... στρατηγική απελευθέρωσης και πολιτική πλοήγηση που να ανατρέπει βήμα προς βήμα τα λάθη που επεσορεύθησαν .Πριν από όλα όμως απαιτεί ευνομούμενο και δίκαιο κράτος , κράτος που να σέβεται τους θεσμούς και τις αξίες του, έστω αυτούς τους ελάχιστους θεσμούς που ο λαός μας μπόρεσε να θεσμίσει στη σκιά του ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ( δες Ζυριχικό σύνταγμα).
Όμως ο βίος και πολιτεία της κυβερνήσεως Χριστόφια αποτελεί κραυγαλέα αντίθεση σε κάθε αξία . Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει . Ο οχετός ξεχειλίζει από παντού και ο δυσώδης κομματικός βίος πνίγει την ανάσα της κοινωνίας μας .
Το ίδιο το προεδρικό έγινε γραφείο ρουσφετιών και εξυπηρέτησης «ημετέρων» και αφισοκολλητών . Ο τόπος αυτός παραδόθηκε στις διάφορες ιδιαιτέρες όπως η παρηκμασμένη βυζαντινή αυτοκρατορία περιέπεσε στα χέρια των ιματιοφυλάκων και των σταβλαρχών .
Ο τζόγος βρίσκεται σε πλήρη άνθιση και νομιμοποίηση μέσω των ισχυρών πιέσεων του υποκόσμου προς το κράτος , τα ναρκωτικά και το εμπόριο όπλων υπό τον έλεγχο των τούρκων είναι πλέον ανεξέλεγκτα .
Οι τουρκοκύπριοι , οι πολιτικοί πρόσφυγες , οι γυφτοτσίγγανοι και λοιποί αναγορεύθησαν σε πολίτες πρώτης κατηγορίας την ώρα που καλπάζει η ανεργία και η οικονομία μας καταρρέουσα κρούει τις θύρες του Δ.Ν.Τ .
Εγκληματικές ομάδες καταληστεύουν αποθήκες όπλων και πυρομαχικών με τρόπο που φανερώνει την ανεξέλεγκτη διείσδυση αυτών των ομάδων του σκότους , στο στρατό και στην αστυνομία . Το αίσθημα της ανασφάλειας κορυφώνεται στα λαϊκά στρώματα και ο φόβος επιβάλλει τη σιγή .
Οι διαμαρτυρίες πολιτών για όσα συμβαίνουν μπαίνουν στο στόχαστρο μιας αισχρής προπαγάνδας που αποσκοπεί στη φίμωση και στην επικράτηση της καθεστωτικής γνώμης . Οι συλλήψεις και οι διωγμοί αντιφρονούντων δεν εκλείπουν .
Η ακρίβια πλήττει τα λαϊκά στρώματα ενώ οι τράπεζες και τα μονοπώλια αντί να φορολογούνται τυγχάνουν της υψηλής προστασίας του κράτους .
Εάν τέλος σε αυτή την υπερχειλίζουσα διαφθορά προστεθεί η ακραία ενδοτικότητα της πολιτικής Χριστόφια που συνεπικουρείται από ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο τότε αποκαλύπτεται ενώπιον του λαού μια σήψη και παρακμή που εγκυμονεί οδύνες , ολέθρους και καταστροφές .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών