Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

"Ραγίζει το γυαλί" λόγω Facebook!

Τα ποσοστά των ζευγαριών που χωρίζουν εξαιτίας του Facebook αλλά και των άλλων κοινωνικών δικτύων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σύμφωνα με έρευνα της Αμερικάνικης Ένωσης Δικηγόρων.

Σύμφωνα λοιπόν με το 81% των Αμερικανών δικηγόρων που ειδικεύονται στις υποθέσεις διαζυγίων, δήλωσε ότι.... έχουν οι περιπτώσεις διαζυγίων που το ένα από τα δύο μέλη χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία από τα κοινωνικά δίκτυα και πιο συγκεκριμένα το Facebook, για να αποδείξει την απιστία του συζύγου του.

Παράλληλα, μία σύμφωνα με πληροφορίες του διάσημου site διαζυγίου, Divorce-Online.com, το Facebook αναφέρεται στο 20% των διαζυγίων.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι το site δεν έχει καμία σχέση με τα διαζύγια που παίρνουν οι χρήστες του.
newsit

1 σχόλιο:

  1. Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


    Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

    Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

    Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

    Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών