Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2010

Από σύμβουλος του Βούγια βρέθηκε με εκπομπή στην ΕΡΤ. 15.000 η κάθε,ανθελληνική, εκπομπή της πρακτόρισσας Αλ- Σαλέχ. πλήρωνε μακάκα Έλληνα

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΤΕΚΑ ΜΗΝΕΣ μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και επτά μήνες από την τοποθέτηση του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας να μην έχει καταφέρει να αποκτήσει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, η πολιτική του ηγεσία όμως, δηλαδή ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, φρόντισε η κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σύμβουλος...
σε θέματα μετανάστευσης του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια, να αποκτήσει τηλεοπτική εκπομπή!

Συγκεκριμένα μία ημέρα μετά τον ανασχηματισμό, σε συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε μεταξύ άλλων να εγκρίνει την προβολή 13 επεισοδίων με τίτλο «Φυλές της Αθήνας» που θα παρουσιάζει η ευνοούμενη των υπουργών, πρώην ηθοποιός κυρία Αλ Σάλεχ. Και μπορεί η χρονική στιγμή να είναι τυχαία, η σύμβουλος όμως του κ. Βούγια δεν θα μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς δουλειά, μετά τη μετακίνηση του Θεσσαλονικιού πολιτικού στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ως υφυπουργού. Ολοι ικανοποιημένοι και κυρίως βολεμένοι.

Βολεμένοι εις βάρος του ελληνικού λαού που πληρώνει μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ την κρατική τηλεόραση, η οποία εξακολουθεί, όπως και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, να λειτουργεί ως καταφύγιο ημετέρων! Να σημειωθεί ότι για την εκπομπή «Φυλές της Αθήνας» που θα παρουσιάζει η κυρία Αλ Σάλεχ έχει εγκριθεί το ποσό των 14.888 ευρώ πλέον ΦΠΑ ως κόστος ανά εκπομπή, ενώ η διάρκεια κάθε επεισοδίου θα είναι 45 λεπτά. Συνολικά το κόστος της εκπομπής θα ανέλθει στα 194.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Ετσι, αποτυπώνονται η διαιώνιση της νοοτροπίας των «δικών μας παιδιών», η αδυναμία σύγκρουσης με τις συντεχνίες και τα κατεστημένα, η απραξία, αλλά και η έλλειψη οράματος για τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα.  Να σημειωθεί ότι την κυρία Αλ Σάλεχ, πριν αναλάβει σύμβουλος για θέματα μετανάστευσης του κ. Βούγια, τη γνωρίσαμε με την ιδιότητα της ηθοποιού στις σειρές «Απαγορευμένη αγάπη», «Κόκκινος κύκλος», «Μια θέση στον ήλιο», «Θα σε δω στο πλοίο», αλλά και του μοντέλου σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο ανδρικό περιοδικό «Penthouse»
protothema

Στη φωτό η Αλ Σαλέχ με τον υποψήφιο του Πα.Σο.Κ. στο Δήμο Θεσσλονικής, ανθέλληνα, Μπουτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών