Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

Επιλογή νίκης και ανανέωσης ο Β. Κικίλιας

Συστράτευση, ενότητα και εξωστρέφεια ζήτησε και πάλι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε βουλευτές και πολιτευτές του λεκανοπεδίου Αττικής σε σύσκεψη στη Ρηγίλλης για τη στήριξη του Βασίλη Κικίλια.
«Θα ήταν αδιανόητο ο καθένας από μας να μη δίνει το παρών» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας τη...
δύσκολη κατάσταση που ζουν οι πολίτες. «Είναι απόφαση συνείδησης για τον καθένα να δώσει τη μάχη στις δύσκολες αυτές ώρες» τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος χαρακτήρισε επιλογή νίκης και ανανέωσης τη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου για την περιφέρεια Αττικής.
«Χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς μισόλογα, κάναμε τη μεγάλη τομή, πήραμε το ρίσκο» υπογράμμισε και κάλεσε όλα τα στελέχη να πάρουν το Βασίλη Κικίλια πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι σε όλη την Αττική. «Τα ρίσκα μου τα πήρα. Έκανα πράξη την ανανέωση. Και έκανα πραγματικότητα μία πράξη ευθύνης για το λεκανοπέδιο» συνέχισε, πλέκοντας το εγκώμιο του κ. Κικίλια.
Όπως έγινε γνωστό, τον υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής θα πλαισιώσουν για τη θέση των αντιπεριφερειαρχών η κ. Άννα Καραμανλή, ο κ. Γιάννης Μανώλης, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο κ. Χάρης Δαμάσκος, ο κ. Νότης Μηταράκης, ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο κ. Γιάννης Ηλίας και ο κ. Περικλής Αλεβίζος.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών