Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

Βουλγαράκης: με καλύπτει ο Καραμανλής (και προφανώς όχι η σύζυγός του)

Όταν κλήθηκε σήμερα από τους βουλευτές να σχολιάσει όσα είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα η σύζυγός του Κατερίνα Πελέκη, ότι δηλαδή κάποιοι από την κυβέρνηση Καραμανλή δεν φοράνε παντελόνια και δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ο Γιώργος Βουλγαράκης απάντησε  :  «Αυτά που είπε η σύζυγός μου τα λέει καιρό τώρα.  Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται».
Όταν ρωτήθηκε για...
την επιστολή Καραμανλή ο Γιώργος Βουλγαράκης είπε «Με καλύπτει απολύτως η επιστολή Καραμανλή».
Συνομιλώντας αργότερα με τους δημοσιογράφους ο κ. Βουλγαράκης είπε «Διαφωνώ με την τακτική της ΝΔ στα θέματα των εξεταστικών συνολικά.  Έπρεπε η ΝΔ να τα έχει κάνει λαμπόγυαλο.  Εδώ έχουμε μία παρέλαση σοβαρών πραγμάτων και ασχολούμαστε με πράγματα ανευ ουσίας», ενώ για τη σύζυγό του είπε : «Είναι λάθος να ερμηνεύεται πολιτικά ένας άνθρωπος που είναι σε απόγνωση».
Αποχωρώντας ο Γ. Βουλγαράκης, είπε μάλιστα στους δημοσιογράφους, ότι “θα τα ξαναπούμε εδώ” αλλά “όχι στο πλαίσιο των εξεταστικών’’, υπονοώντας προφανώς ότι θα εκλεγεί ξανά βουλευτής με κάποιο κόμμα.
Ερωτηθείς αν είναι σκάνδαλο το Βατοπέδι, απάντησε «Αν αποδειχτεί ότι η σύμβαση ήταν ετεροβαρής και υπήρξε ζημία του Δημοσίου και ροή πολιτικού χρήματος, τότε είναι σκάνδαλο»
Αμέσως μετά ήταν να καταθέσει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας ο οποίος επέλεξε να απαντήσει δια υπομνήματος. Υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία ανάμιξη σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ακινήτου, ή εκτίμηση αξίας, ή αποδοχή, ή εισπρακτική – με τη δικονομική έννοια του όρου – δράση γι οποιοδήποτε ακίνητο που αντηλλάγη και δεν υπήρξε καμία μα καμία μαρτυρία περί του αντιθέτου, ούτε καν υπόνοια.
Όπως μάλιστα αναφέρει, αυτό προκύπτει και από όλες τις καταθέσεις μαρτύρων όπου κανείς δεν είπε ότι είχε όποια ανάμιξη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών