Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2010

"Ήπειρος - τόπος να ζεις ...αν έχεις πτυχία"! Επιστολή αγανακτισμένου Ηπειρώτη.!

Σε μια εποχή που το ΠΑΣΟΚ έκανε δύσκολη την επιβίωσή μας με τα μέτρα για να αποφύγει το ενδεχομένο πτώχευσης, έφτασε ο καιρός να αναδείξουμε τοπικούς άρχοντες που θα μας κάνουν υπερήφανους για τον τόπο μας...
Τυγχάνω ηπειρώτης και Πρεβεζάνος και είμαι ούτως ή άλλως υπερήφανος για τον τόπο μου, αλλά ...όχι δυστυχώς και για τα ονόματα που αιωρούνται στον αέρα ότι θα είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον επικεφαλή της παράταξής μου Β. Αργύρη.
Βαγγέλης Αργύρης
Από τεχνοκράτες και επιστήμονες πήξαμε φίλε Βαγγέλη.
Αυτοί φτάσανε την χώρα μας εδώ που είναι σήμερα. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει εκεί στο ΠΑΣΟΚ ότι κουραστήκαμε να μας υποδεικνύετε ποιός θα μας εκπροσωπεί;
Πού είναι η δημοκρατικότητα του ΠΑΣΟΚ;
Με θλίβει το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιό σου δεν είδα κανέναν αγρότη, κανέναν ψαρά και το κυριότερο μιας και εμπίπτει στον επαγγελματικό μου κλάδο, κανέναν ελεύθερο επαγγελματία.
Ακούω επιστήμονες να περιφέρονται στα σοκάκια της Πρέβεζας και να διατυμπανίζουν πώς τους παρακάλεσες να είναι υποψήφιοί σου. Ακούω τους ίδους επιστήμονες να λένε πως θα αναπτυχθεί η Πρέβεζα από δαύτους.
Που ήταν όμως τόσα χρόνια αυτοί όταν εμείς, εγώ και ο διπλανός μου, βλέπαμε το μαγαζί μας να οδεύει προς το κλείσιμο γιατί δε μπορούσαμε να μαζέψουμε λεφτά για το ΤΕΒΕ; Για το ΦΠΑ;
Κυκλοφόρησε ένα όνομα στην πιάτσα ότι ενδιαφέρθηκε να είναι υποψήφιός σου, δε θα το αναφέρω καν, ξέρεις για ποιον μιλάω. Αγαπητό παιδί σε όλους, μόλις 35 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας και αν θες να το θέσουμε και ψηφοθηρικά;
Με ένα τεράστιο αριθμό ψήφων πίσω του, αφού δεν έχει έχθρες με κανέναν.
Κάθε βράδυ έξω να δίνει τον δικό του αγώνα και να προσπαθεί να πείσει και τον πιο άπιστο ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε σελίδα και να προσπαθεί να μεταδώσει και σε εμάς τους "δεν ξέρω/δεν απαντώ" όπως μας αποκαλείτε, ότι ο Παπανδρέου θα αποδειχτεί Γιώργαρος και όχι Γιωργάκης. Και το έκανε.
Ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ εξαιτίας του. Είδαμε έναν νέο άνθρωπο να αγωνίζεται με πάθος και ορμή περισσότερη και από εσάς τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της παράταξής σας. Και τώρα απλά μαθαίνουμε και βλέπουμε πως του αναγνωρίστηκε ο αγώνας του. Με το περιθώριο και τους πολιτικούς σας πολέμους.
Να θυμάστε όμως φίλε Βαγγέλη και εσείς υποψήφιοι του, ότι με το να περιθωριοποιείτε έτσι έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά κάποια στιγμή για να είστε εσείς εκεί που είστε τώρα, περιθωριοποιείτε και όλους εμάς που σας στηρίξαμε.
Και για να κλείσω εδώ το πικρόχολο σίγουρα κειμενάκι μου, θα σας πρότεινα να αλλάξετε και το σύνθημα του συνδυασμού σας σε "Ήπειρος - τόπος να ζεις ...αν έχεις πτυχία.!"

Ένας αναγνώστης
 gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών