Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Αν το δηλώσεις το σώζεις

H ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. Συμπεριλαμβάνει κι αυτούς που θα έπρεπε όχι μόνον να πληρώσουν όλα εκείνα που χρωστούν αλλά και να τιμωρηθούν παραδειγματικά επειδή τόσα χρόνια ζούσαν σε βάρος των υπολοίπων. Ακόμη και τους σούπερ σκαφάτους που μέχρι σήμερα έχοντας αναλύσει εμβριθώς τους νόμους είχαν βρει εξαιρετικά «παραθυράκια» και ουσιαστικά δεν πλήρωναν τίποτα. Είχαν βαφτίσει τα πολυτελή σκάφη τους επαγγελματικά και τα οφέλη ήταν τεράστια. Τώρα,
λοιπόν, εφόσον δεχθούν να πληρώσουν, θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης. Μέθοδο «δήλωσέ το για να το σώσεις» εφαρμόζει το υπουργείο Οικονομικών ενώ στην ευνοϊκή μεταχείριση  εντάχθηκαν και οι εκδότες εικονικών τιμολογίων.


ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΑΓΑΝ Ο,ΤΙ ΕΦΑΓΑΝ, ξεζούμισαν όλους τους υπολοίπους που πλήρωναν κανονικά τους φόρους τους, έκαναν τις περιουσίες τους και θα πληρώσουν μόνο μέρος του συνολικού ποσού που οφείλουν στο Ελληνικό Δημόσιο. Δηλαδή σε όλους εμάς. Οχι μόνον ποινές δεν πρόκειται να επιβληθούν…αλλά και μπόνους δίνει το υπουργείο. Πριν από ένα μήνα είχαν μειώσει τα τεκμήρια έως και 74% για τους χλιδάτους με βίλα και πισίνα. Κάποιοι φαίνεται έχουν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και κάποιοι άλλοι… γεννήθηκαν και συνεχίζουν να ζουν σε αχυρώνα και ψάχνουν εναγωνίως να βρουν δουλειά για να επιβιώσουν. Για να ταΐσουν στόματα. Και επειδή ανάπτυξη μηδέν δεν υπάρχουν δουλειές ούτε του ποδαριού. Η κρίση σκοτώνει, καθώς, όπως αναφέρουν έρευνες, τα καρδιακά επεισόδια είναι αυξημένα κι ενδέχεται να αυξηθούν και οι αυτοκτονίες.


ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ όταν τα διαβάζουν όλα αυτά αλήθεια τι κάνουν; Γιατί δεν έδειξαν αντίστοιχη ευαισθησία στους συνταξιούχους που είναι αυτοί που κυρίως πληρώνουν την κρίση; Τώρα αν συνεχίζει ο Θ. Πάγκαλος να πιστεύει ότι τα φάγαμε όλοι μαζί, να μας επιτρέψει να διαφωνούμε.
"Ε.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών