Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Η πιο σέξυ hacker του πλανήτη

Ποζάροντας προκλητικά μπροστά στο φακό με τα γαλανά της μάτια που μαγνητίζουν και  φορώντας ένα σαγηνευτικό σύνολο η Ρωσίδα φοιτήτρια που κατηγορείται ότι σχεδίαζε να αποσπάσει πολλά εκατομμύρια από τις Βρετανικές και Αμερικανικές τράπεζες δείχνει ιδιαίτερα άνετη.
Η 21χρονη Κριστίνα Σβετσίσκαγια έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πιο σέξι γυναίκα χάκερ μετά από την απόπειρά της να αποσπάσει 220 εκατ. δολάρια.
Φορώντας...
δερμάτινες μπότες και ένα κολλητό μπλουζάκι εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενη για απόπειρα διάπραξης τραπεζικής απάτης και λανθασμένης χρήσης των διαβατηρίων.
Μάλιστα, ένα καταδικαστεί τότε θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και 40 χρόνια.
Συνολικά 37 άτομα έχουν κατηγορηθεί στη Νέα Υόρκη ότι μέσω ενός Ανατολικο-ευρωπαϊκού σχεδίου χρησιμοποιούσαν τον ιό Zeus Trojan του διαδικτύου για να αποσπούν χρήματα από τους λογαριασμούς μικρών επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων.
Η 21χρονη καλλονή μάλιστα είχε καταφέρει να εισχωρήσει σε πέντε τραπεζικούς λογαριασμούς αποσπώντας 35.000 δολάρια, ενώ πολλοί την παρομοιάζουν με τη Ρωσίδα κατάσκοπο Άνν Τσάπμαν.
Η Βρετανική αστυνομία ερευνά την υπόθεση ενώ έχει ήδη συλλάβει άλλα 11 άτομα το τελευταίο μήνα, ενώ και άλλα άτομα έχουν συλληφθεί στην Ουκρανία στη μεγαλύτερη υπόθεση διαδικτυακού εγκλήματος.
news24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών