Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

ΤΙ ΛΕΝΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΚΗΣ, ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ALTER

“Μένω για να υποστηρίξω τους εργαζόμενους”
"Εύχομαι το σημερινό δελτίο του Alter να μην είναι το τελευταίο. Τα πράγματα στο Alter δεν τα βλέπω πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται ότι δεν πηγαίνουν καθόλου τα πράγματα στο κανάλι που εργάζομαι. Είμαι υποχρεωμένος να μείνω και να υποστηρίξω τους 700 εργαζόμενους. Διαφορετικά ΔΕΝ θα ήμουν εκεί".
Με αυτά τα λόγια...
έκλεισε τη σημερινή του εκπομπή στον Real fm ο Νίκος Χατζηνικολάου, δίνοντας δραματικό κλίμα στις διαβουλεύσεις με τους τραπεζίτες. Και ο Χατζηνικολάου, είναι άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι πως πάνε οι διαπραγματεύσεις...
Ραντεβού στη...  zougla
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε χθες και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ουσιαστικά μίλησε για επικείμενο λουκέτο στο κανάλι, εμίλιησε για εργαζόμενους που δεν πρέπει να μείνουν άνεργοι και  κλείνοντας την εκπομπή του είπε με νόημα:  "Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί που ξέρετε. Στο zougla.gr" ...
Ε, όχι και να πληρώνω...
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Τράγκας που ήταν βασικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων και τις τελευταίες μέρες έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με δηλώσεις του στο Newpost.gr  δεν εμφανίζεται στην οθόνη του Alter γιατί αν το κάνει, θα πρέπει να... πληρώνει.
Ο Γ. Τράγκας, εμφανιζόμενος στο κανάλι είναι αναγκασμένος να κόβει κάθε μήνα τιμολόγιο και τους μήνες που το έκανε, απλώς επιβαρύνθηκε ο ίδιος με τον ΦΠΑ και τον... φόρο, αφού έμεινε απλήρωτος !
Έτσι λοιπόν αποφάσισε να μην εμφανίζεται, ώστε να γλυτώσει...
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες θέλουν τον κ. Γιαννίκο να βρίσκεται εκτός Ελλάδος...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών