Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

Μήπως η ΝΔ πρέπει να κάνει πιο έντονη αντιπολίτευση στο μεταναστευτικό;

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια ολοένα και μεγαλύτερη συντηρητική στροφή της κοινωνίας στα θέματα της μετανάστευσης και της δημόσιας ασφάλειας.
Αναφέρω ενδεικτικά ορισμένες έρευνες
  1. Η δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΙ αναφέρει ότι το ποσοστό των πολιτών που θεωρεί τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια ως το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας ανήλθε σε 13% τον Μάρτιο από 6% τον Φεβρουάριο. 
  2. Η δημοσκόπηση της Alco για το πρώτο θέμα δείχνει ότι το 71% των πολιτών βρίσκει αναποτελεσματική τη κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας κι ότι το 76% κρίνει αναποτελεσματική την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Επίσης...
έχει καταγραφεί διαρροή από τη ΝΔ στο ΛΑΟΣ και μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής στο δήμο της Αθήνας. Ο κόσμος φοβάται και τα πιστεύω της πλειοψηφείας των πολιτών είναι στον αντίποδα με τις πολιτικές που περνά η κυβέρνηση. Η ΝΔ μπορεί να σηκώσει τους τόνους στο ζήτημα και να αποκομίσει πολιτικά κέρδη, κάτι που δυστηχώς δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής παρά τις διαρροές που γίνονται κατά καιρούς. Η ΝΔ δεν μπορεί να τάξει στο κόσμο λαγούς με πετραχείλια στην οικονομία και να γίνει πιστευτή, μπορεί όμως να του προσφέρει μια διαφορετική πολιτική δημόσιας τάξης που είναι βέβαιο ότι θα βρει εύηκοα ώτα. Οι σύμβουλοι του κυρίου Σαμαρά καλό θα ήταν να επικεντρωθούν εδώ για να αυξήσουν τα ποσοστά και όχι στον Καραμανλή.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών