Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

Συγκλονίζει τη διαφημιστική αγορά το κανόνι της μεγάλης εταιρίας του χώρου με έδρα τη Κηφισιά!

Η είδηση συγκλονίζει την ελληνική διαφημιστική αγορά.
Οι άνθρωποί της κάνουν ότι είναι επικοινωνιακά δυνατό, για να πέσει στα χαμηλά το μεγάλο κανόνι που έσκασε εδώ και λίγες μέρες!
Μιλάμε για ιστορική διαφημιστική εταιρία-από τις πιο γνωστές στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ-η οποία έβαλε λουκέτο.
Το γεγονός ότι η είδηση...
δεν υπάρχει πουθενά-παρότι πρόκειται για μεγάλο όνομα του κλάδου-αποδεικνύει μια ακόμη πλευρά της νοσηρής σχέσης των ΜΜΕ με τις διαφημιστικές εταιρίες.
Κι αν το ένα μεγάλο μπαμ κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να το περάσουν στο ντούκου, γύρευε τι θα γίνει  στους επόμενους μήνες που θ ακολουθήσουν με κανόνια πολύ μεγάλες διαφημιστικές, οι οποίες μέσα από μια φαύλη πολιτική και μη σεβόμενες το χρήμα των πελατών τους, άνοιξαν επικίνδυνα πάρε-δώσε με σεσημασμένους καναλάρχες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ.
Η κόλαση πλησιάζει για τους διεφθαρμένους…

1 σχόλιο:

  1. Ζήτω! Ζήτω!! Ζήτω!!

    Αγαπητοί μου φίλοι εκεί έξω χρειάζεστε ένα δάνειο ή έχουν αναζητούν έναν τρόπο για να πάρει το ένα, ή μπορεί να σας ζητήσουν βοήθεια από την τράπεζά λόγω της κακής κατάστασης της πιστωτικής σας και έχουν αρνηθεί να δώσουν και τώρα σκέφτεστε ότι όλη η ελπίδα χάνεται , Δεν αγαπητέ μου, όλη η ελπίδα δεν έχει χαθεί ....... έρχονται Υπάρχει μια θέση του λύση για όλες τις ανησυχίες και axiety σας ......
    Εδώ είναι ο κύριος σχεδιαστής FEDRICK ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ .. προσφέρουμε δάνειο μας με επιτόκιο 2% για όλους είτε πρόκειται για ιδιώτες ή επιχειρήσεις εταιρείας πόσα μπορούμε να μετράνε! μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα στη διεύθυνση: (fedrickloanlender01@gmail.com) για εύκολη και αξιόπιστη δανείου, καθήκον μας είναι να σας βοηθήσει από την κατάστασή σας και να θέσει τέλος στην ανησυχία και την anxiety .... Εθνικό σύνθημα: Δεν υπάρχει τίποτα στο σκληρό στο Θεό να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών