Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

Νέα πρόκληση από τους κατσαπλιάδες.. Οι Τσάμηδες ιδρύουν παράρτημα στην Τουρκία-BINTEO

Σύλλογο για τον Πολιτισμό και την Ένωση των "εκτοπισθέντων" Αλβανών καθώς και παράρτημα του συλλόγου «Τσαμουριά» ίδρυσε τις τελευταίες μέρες στη Σμύρνη η αυτοαποκαλούμενη «κοινότητα των Τσάμηδων» που . «εκτοπίστηκε» στην Τουρκία το 1923-1924. Στη εκδήλωση ίδρυσης συμμετείχαν .....
εκατοντάδες τουρκόψυχοι Αλβανοτσάμηδες που κατοικούν στην πόλη της Σμύρνης, ενώ μεταξύ των επισήμων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του τσάμικου κόμματος PDIU Shpetim Idrizi, ο πρόεδρος της οργάνωσης «Τσαμουριά» και υφυπουργό Παιδείας στην κυβέρνηση Μπερίσα, Ardian Tana, ο Τούρκος βουλευτής κοσοβάρικης καταγωγής Rifat Sait κ.α. Κατά τη διάρκεια της χαιρετιστήριας ομιλίας του, o τουρκόψυχος Idrizi τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι «Αλβανοί της Τσαμουριάς» ξανασυναντιούνται μετά από 90 χρόνια και έχουν διατηρήσει ζωντανή την αλβανική γλώσσα, τα έθιμα και τον πολιτισμό.
Τόνισε επίσης ότι αυτή η συνάντηση και η δημιουργία του παραρτήματος του συλλόγου «Τσαμουριά» σε μια πόλη όπως η Σμύρνη στην Τουρκία, όπου «υπάρχουν χιλιάδες Αλβανοί που εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους», αποτελεί ένα βήμα προς την ενοποίηση των Αλβανών, όχι μόνο της Τσαμουριάς, για να διαφυλάξουν τις αξίες και τις παραδόσεις της εθνικής τους ταυτότητας! Ο Τούρκος βουλευτής κοσοβάρικης καταγωγής Rifat Sait, ο οποίος έκοψε και κορδέλα στην εκδήλωση, τόνισε πως η ίδρυση του παραρτήματος θα βοηθήσει στην εκμάθηση και διατήρηση της αλβανικής γλώσσας, της ιστορίας και της «τσάμικης» παράδοσης. Κι ενώ στην Τουρκία ιδρύονταν παράρτημα του συλλόγου «Τσαμουριά», ο άλλος υπερεθνικιστής τουρκόσπορος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Kreshnik Spahiu είχε μαζέψει κάποιους Τουρκαλβανούς στα Τίρανα μπροστά στο Μέγαρο Πολιτισμού για να διαμαρτυρηθούν για την μη κατασκευή τζαμιού στο συγκεκριμένο χώρο. (aftonomi, newsbomb)

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε και:

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ5 Μαρτίου 2013 στις 12:21 μ.μ.

    Αιώνιοι κωλογλείφτες και γιουσουφάκια των μογγόλων οι αλβανοκατσαπλιάδες.

    Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών