Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

Παραλήρημα Μαλέλη:«Ψόφα ρε κομμούνι, έγραφε η Χρυσή Αυγή όσο ήμουν σε κώμα»


Παραλήρημα Μαλέλη:«Ψόφα ρε κομμούνι, έγραφε η Χρυσή Αυγή όσο ήμουν σε κώμα»

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR και γνωστός δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης είχε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έφτασε μάλιστα λόγω εμφράγματος να πέσει σε κώμα. Τώρα έχει ανανήψει πλήρως και ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του.
Δυστυχώς, όμως, ακόμα και μια τέτοια προσωπική υπόθεση και μάλιστα υγείας ο κ. Μαλέλης, που είναι γνωστός και ανοικτός υποστηρικτής της ΔΗΜΑΡ, την εκμεταλλεύτηκε για να ρίξει λάσπη στην Χρυσή Αυγή. Είπε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος για την περιπέτεια της υγείας του:
"Ήθελα να ευχαριστήσω γιατί ήταν συγκλονιστικό για εμένα το πόσο γενναία μου φέρθηκαν τα Blogs και τα sites. Και πόσο διακριτικά. Με αντιμετώπισαν με πολλή καθαρότητα. Εκτός από ένα σχόλιο στο blog της Χρυσής Αυγής που έγραψαν «ψόφα ρε κομμούνι»".
Ο κ. Μαλέλης, ως... αντικειμενικός δημοσιογράφος που ισχυρίζεται πως είναι, θα πρέπει να μιλά με στοιχεία και όχι να εξαπολύει λάσπη που τελικά επιστρέφει στον ίδιο. Πέραν του γεγονότος πως η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη, οφείλουμε να επισημάνουμε πως δεν υπάρχει και δυνατότητα σχολίων. Άρα, το σχόλιο "ψόφα ρε κομμούνι" είναι ένα συμβάν που υπάρχει μόνο στον χώρο της αχαλίνωτης φαντασίας του κ. Μαλέλη ή αυτών που του το μετέφεραν ως υπαρκτό γεγονός.
Εν αντιθέσει με τις πρακτικές επιβίωσης των μεγαλόσχημων δημοσιογράφων, η Χρυσή Αυγή δεν γλείφει κανέναν καναλάρχη και μεγαλοεκδότη, αλλά μιλά πάντα την σκληρή γλώσσα της αλήθειας. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δέχεται έναν άνευ προηγουμένου ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο από το σύνολο των ΜΜΕ είτε με φίμωση, είτε με παραπληροφόρηση, είτε με λάσπη και ψευδολογία. Περαστικά σας κ. Μαλέλη!  

10 σχόλια:

  1. Προτείνω να ευχηθούμε όλοι μαζί στον k. Μανέλη, "Άντε πάνε ψοφά ρε ψεύτη κουκουέ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλος ένας λασπολόγος, φραγκάτος, μπολσεβίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθεστωτικέ εβραιομπολσεβικε παρακμοπομπε, κάποιος απλα εχει να αναλογιστεί τι θα απολέσει ο τοπος εαν ψοφήσει ο συγκεκριμένος κομμουνιστικος "πατριάρχης" της τηλεοπτικής παρακμής και εκφυλισμού...
    Μπορει να το αρνείται η Χρυση Αυγη, αλλά εγω επαναλάβω την συγκεκριμένη "ευχη", καλά σαραντα λοιπόν καρκινικέ εγκληματία των μίντια εκμαυλιστή της νεολαίας και "πρωτοπαλίκαρο" του καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά, περαστικά, είχα πει στο σκύλο μου όταν αρώστησε. Έγινε καλά όμως. Πάντως η φάτσα τους τους προδίδει. Και αν δεν τους ξεχωρίσεις από τη φάτσα, θα τους καταλάβεις από την αλαζονία και τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πότε θα ψοφήσει ο Μαλέλης αυτό θα το αποφασίσει είτε ο Θεός είτε ο ίδιος...αλλά το να κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή χρησιμοποιώντας τον πόνο του για να δημιουργήσει εντυπώσεις δείχνει τουλάχιστον άτομο χαμηλού ηθικού επιπέδου...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ μωρέ δεν είχε πρόβλημα να εκεταλευτεί την κατάσταση με την ομηρία στην υπόθεση ματεϊ, τότε που είχε για ώρες μαζί με τον εισαγγελάτο τον ρουμάνο στο τηλέφωνο ο οποίος κρατούσε απασφαλισμένη χειροβομβίδα και απειλούσε μια οικογένεια..
      Και στο τέλος σκότωσε την κοπέλα αφού τον τρελάνανε οι κύριοι τηλεοπτικοί, απλά και μόνο για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης, τα ξεχνάμε τελικά σαν λαός τα εγκλήματα τους.

      Διαγραφή
  6. Ο Μαλέλης, όταν σπουδαζε στα ΤΕΙ Αθημών, δημιουργούσε πολλά προβλήματα με συμπεριφορά του. Ένα κομμουνιστικό κάθαρμα, οπαδός του Εβραίου Τρότσκυ.
    Δεν είναι τυχαίος ο διορισμός του σε διευθυντή ειδήσεων του πορνοκάναλου της οικογενείας Βαρδινογιάννη. Στα μπουρδέλα υπηρετούν νταβατζήδες,πουτάνες και τσάτσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Μαλελη το καναλι σου ειναι η επιτομη της ψευτογκλαμουριας της ανηθικοτητας της προστυχιας και της κατινιας...
    Κοιτα εκει την υγεια σου και την δουλεια σου με τα χαζα πλαστικα εγχειρισμενα ξεκωλα που εχεις μαζεψει στο καναλι σου.
    Ασχολησου με τα αγαπημενα σου θεματα που ειναι τα lifestyle και τα ανοητα κουτσομπολια και μην ασχολεισαι με πολιτικα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια ζωη καραγκιοζης ηταν ....Τωρα θα αλλαξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κούλογλου Δημήτριος13 Μαρτίου 2013 στις 12:15 π.μ.

    Σταμάτης Μαλέλης.. διευθυντής ειδήσεων του χαζοStar, σύμβουλος του πάστορα Κουβέλη, μέντορας της Πετρούλας, ελπίζουμε στο επόμενο βιβλίο του να ασχοληθεί με το Τέρας (του βλαχομπαρόκ lifestyle) που δημιούργησε ο ίδιος και το έβαλε μέσα στα σπίτια εκατομμυρίων ελληνικών οικογενειών μπολιάζοντας με περισσότερη δόση ηλιθιοδίνης τους ανυπεράσπιστους φαμιλιέρηδες που από τις τηλεξαπλώστρες της Μυκόνου και του Super Paradise βρέθηκαν στο κρεβάτι του Μνημονιακού Προκρούστη δίχως να το καταλάβουν.
    ΤΩΡΑ είναι η δική μας σειρά να σκοτώσουμε το Τέρας που δημιούργησε ο Σταμάτης και το οποίο άνοιξε δρόμους στους Παπακωνσταντίνου, τους Βενιζέλους, τους Μπάνους, τους Μέργους.

    Σημεία και τέρατα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών